Bradley Cooper iubește din nou: Actorul are o relație cu Huma Abedin, fosta consilieră a lui Hillary Clinton

Bradley Cooper formează un cuplu cu Huma Abedin, fosta soție a unui politician controversat din Statele Unite și fostă cosilieră a lui Hillary Clinton.

Potrivit Page Six, actorul în vârstă de 47 de ani și noua lui iubită au o relație secretă de câteva luni și încearcă să stea cât mai departe de ochii publicului.
Sursele au dezvăluit pentru publicația citată că cei doi s-au cunoscut prin intermediul celebrei Anna Wintour, redactorul-șef Vogue SUA, care este prietenă apropiată cu amândoi.


„Anna a jucat în mod clar rolul de 'pețitor'. Este prietenă foarte bună cu Bradley și o adoră pe Huma”, a dezvăluit o sursă, potrivit Page Six.

„Bradley este într-o relație cu Huma de câteva luni și încearcă să țină totul ascuns.
El s-a despărțit de actrița Dianna Agron și a început o relație cu Huma”, a adăugat sursa. 


Potrivit sursei citate, Abedin „le-a spus câtorva prieteni că există un nou bărbat în viața sa, dar nu a spus despre cine este vorba. A ținut totul secret. Se potrivesc perfect. Sunt amândoi pasionați de politică și drepturile omului”.

Bradley Cooper și noua lui iubită au ajuns împreună la Gala Met, care a avut loc pe 2 mai, dar s-au despărțit înainte de a păși pe covorul roșu, potrivit Daily Mail. În fotografiile realizate la eveniment, Abedin poartă o rochie într-o nuanță intensă de galben, iar Bradley poate fi observat la distanță, în spatele ei.

Huma Abedin, în vârstă de 45 de ani, s-a născut în Michigan, Statele Unite, într-o familie musulmană de origine indiană.
Ea a crescut în Arabia Saudită, acolo unde părinții săi au lucrat ca profesori, dar a revenit în Statele Unite unde a urmat cursurile Universității George Washington.


Abedin a aplicat pentru un internship la Casa Albă și a fost desemnată să o asiste pe Hillary Clinton, care la acea vreme era Prima Doamnă. Ea a devenit consilierul personal al lui Hillary și a păstrat poziția timp de peste 20 de ani, inclusiv în timpul campaniei prezidențiale din anul 2016.

Viața sa personală s-a împletit cu cea politică, noua iubită a starului de la Hollywood fiind implicată în numeroase scandaluri, cele mai multe cauzate de fostul său soț, politicianul Anthony Weiner. Ei au divorțat în anul 2016, după ce Weiner a fost acuzat că a trimis imagini cu conotații sexuale unei minore.


„Am avut inima frântă, scoasă din piept, călcată în picioare.
Am trăit în rușine pentru mult timp”, a declarat Huma într-un interviu pentru The Cut despre faptele soțului său, care a fost condamnat la 21 de luni de închisoare pentru mesajele sexuale trimise unui minor.

Înainte de a forma un cuplu cu fosta consilieră a lui Hillary Clinton, Bradley Cooper a avut relații cu numeroase celebrități. El a format un cuplu cu modelul Irina Shayk din anul 2015 până în 2019, împreună cu care are o fiică în vârstă de cinci ani.


În timpul relației cu Shayk au apărut zvonuri cu privire la o aventură între actorul în vârstă de 47 de ani și cântăreața Lady Gaga, colega sa de platou din filmul „A Star is Born”. Cei doi au dezmințit zvonurile și au insistat că sunt doar prieteni.


Înainte de Irina Shayk, Bradley Cooper a avut o relație de doi ani cu modelul Suki Waterhouse, o relație de doi ani cu actrița Zoe Saldana și a format un cuplu cu actrița Renee Zellweger.

El a fost căsătorit cu actrița Jennifer Esposito pentru o perioadă de numai câteva luni, din decembrie 2006 până în mai 2007, când Esposito a depus actele de divorț.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
13 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod