Cum a slăbit Adele aproape 50 de kilograme: Sucuri verzi și doar 1.000 de calorii pe zi

Camila Goodis este supranumită "magiciana braziliană a corpului". Antrenoarea de fitness a devenit faimoasă pentru rezultatele obținute de clienții ei și este foarte căutată de vedete. Iar noul aspect fizic cu care Adele a uimit pe toată lumea la începutul acestui an confirmă că ea a ales omul potrivit pentru această provocare.
Cântăreața în vârstă de 31 de ani este de nerecunoscut după ce a slăbit 44,5 kilograme. Primele imagini în care putea fi văzut noul său look au apărut anul trecut, de Crăciun. 

Antrenoarea de fitness din Los Angeles a dezvăluit că Adele a reușit această performanță cu o dietă austeră, înjumătățindu-și aportul de calorii la doar 1.000 pe zi, și cu un program zilnic de exerciții.

"Face mișcare, dar cred că 90% e de la dietă", a spus Goodis în emisiunea de televiziune realizată de Lorraine Kelly. "Este o dietă bună pentru a slăbi. Prima săptămână e intensă, cu sucuri verzi și doar 1.000 de calorii. Nu arată prea slabă, arată uimitor", a detaliat antrenoarea.

Soția lui Robbie Williams le-a făcut cunoștință


Adele a cunoscut-o pe Camila Goodis prin intermediul soției lui Robbie Williams, Ayda Field.

Cele două au făcut o ședință de probă în sala de fitness de la proprietatea lui Robbie, dar prima ședință a fost atipică - Ayda nu i-a spus Camilei că îi aduce o clientă celebră. "Când a venit pentru o ședință, nici n-am știut că e ea, iar când a plecat mi-am zis că seamănă puțin cu Adele", a povestit instructoarea.

Potrivit prezentării sale online, Camila folosește mai multe elemente de Pilates și exerciții cardio.



Antrenoarea de fitness a dezvăluit pentru The Sun că Adele a slăbit în principal grație dietei, pentru că artistei nu-i place să facă mișcare. "Am antrenat-o mult timp pe Ayda și ele erau prietene bune. Nu cred că îi place să facă exerciții fizice, dar și-a schmbat stilul de viață și cred că 90% din reușită se datorează dietei."

Slăbitul nu a fost un obiectiv


Se pare că Adele și-a dorit această transformare fiind inspirată de fiul ei, Angelo, în vârstă de șapte ani.

"A ajuns în punctul în care nu se mai simțea bine. Știa că trebuie să schimbe ceva, pentru că dorea să fie cea mai sănătoasă mamă posibil", a declarat o sursă pentru People. "Toată concentrarea sa în timpul procesului de slăbire a fost pe obiectivul de a fi sănătoasă și să-și trateze corpul mai bine. Nu a fost niciodată vorba despre slăbit", a adăugat aceasta.

În iunie, surse citate de presa britanică au spus că noul regim i-a oferit "o nouă viață" cântăreței după divorțul de Simon Konecki. Cei doi s-au despărțit în aprilie 2019 și au deschis procedura de divorț în septembrie. Ei erau împreună din 2011.

În octombrie, Adele a scris într-o postare pe Instagram: "Obișnuiam să plâng, dar acum transpir." Ulterior, au apărut în presă și detalii despre regimul ei de fitness.

Procesul de transformare fizică, întins pe mai multe luni, a inclus pilates, ridicarea greutăților, reducerea la maximum a consumului de zahăr și respectarea dietei Sirtfood.

Adele a slăbit cu dieta Sirtfood


Dieta pe care a urmat-o vedeta se bazează pe consumul unor produse vegetale precum kale, hrișcă, nuci, rucola, ceapă şi ţelină, pentru a reduce apetitul și a activa sirtuina, o proteină cu un rol important în controlarea metabolismului celulelor. Autorii dietei Sirtfood susțin că aceasta are ca rezultat slăbirea rapidă fără reducerea masei musculare și protejarea de boli cronice.

Regimul are două faze care durează cel puțin trei săptămâni, urmând rețete și planuri specifice, și introducând cât mai multe produse care conţin o cantitate semnificativă de sirtuină - hrişcă, ceapă roşie, capere, turmeric, ulei de măsline, cacao, napi, pătrunjel, leuştean, ciocolată neagră (cu 85% cacao), cicoare roşie, vin roşu, nuci și soia.


Există, însă, numeroase voci care critică dieta Sirtfood, susținând că nu are beneficii pe termen lung, notează Daily Mail.


Foto: Hepta, Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod