Cum a reacționat Regina Angliei când soția lui Charles de Gaulle a spus din greșeală cuvântul „penis“ la un dineu oficial

Regina a fost văzută amuzându-se în compania soției Prințului Harry, Meghan Markle


În pofida vârstei sale înaintate și a limitelor fixate de protocolul casei regale, Regina Elisabeta a II-a nu și-a pierdut simțul umorului și a fost fotografiată de multe ori râzând în timpul unor evenimente publice. Pe 18 iunie 2018, suverana a fost văzută distrându-se copios în compania soției Prințului Harry, Meghan Markle, la inaugurarea unui pod peste râul Mersey, în orașul Widnes.

Iar Regina a fost văzută din nou râzând când soțul nepoatei sale, Zara, Mike Tindall, a făcut un truc surprinzător la cursele de cai de la Royal Ascot.

Fostul jucător de rugby și-a scos jobenul, iar sub acesta se afla o replică mai mică a acestui articol de vestimentație, făcută din ciocolată, pe care urma să i-o dăruiască fiicei sale de cinci ani, Mia. Acest moment a încântat-o pe Regina Elisabeta.

Când Regina și Prințul Philip au organizat a 70-a aniversare a nunții lor, pe 20 noiembrie 2017, Ingrid Seward, biograful familiei regale, a explicat: "Cred că secretul lor este că râd împreună. Cred că Regina este foarte comică.
E un minunat actor de pantomimă. Poate imita accentul din Liverpool sau pe cel irlandez și se pricepe la fel de bine și la cel american"
, a spus ea.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod