Colț de Rai: Insula din Fiji pe care Meghan Markle și Harry au petrecut singuri o noapte

Ducesa de Sussex și soțul ei au dormit singuri pe o insulă exclusivistă din Fiji, cu plaje de vis, unde o noapte costă 5.000 de dolari.

Primiți cu entuziasm peste tot pe unde au colindat în primul lor turneu oficial, Harry și Meghan au avut parte de o noapte romantică pe o insulă paradisiacă din Fiji. La încheierea vizitei de trei zile în acest stat, cei doi au petrecut noaptea de miercuri spre joi în complexul idilic Vatuvara Private Islands, situat la aproximativ o oră distanță est de capitala arhipelagului, Suva.

Ministrul turismului din Fiji, Faiyaz Koya, a descris insula un paradis care exprimă spiritul fijian.

"Vatuvara este una dintre acele insule pe care nu le vei uita niciodată. Arată spiritul fijian și ceea ce avem noi, poporul fijian. Este absolut frumoasă, e uimitoare. S-au bucurat singuri de ea", a declarat demnitarul.

Deși pe site-ul compexului turistic de pe insula Vatuvara nu sunt menționate prețurile, cotidianul britanic Daily Mail a aflat că o vizită privată aici costă 5.000 de dolari pe noapte.

Insula are trei vile retrase și foarte scumpe cu o panoramă splendidă la ocean, atent construite din materiale de proveniență locală.
Plajele întinse și apa limpede precum cristalul crează o atmosferă incredibilă, iar oaspeții pot explora în voie insula cu o suprafață de 3.237 de kilometri pătrați sau se pot relaxa pe micul teren de golf.

Meghan, care a declarat că în acest turneu s-a trezit la ora 4.30 dimineața ca să facă yoga, a avut cu siguranță posibilitatea de a face exerciții la cursul oferit de personalul insulei.

Meghan Markle și Harry au revenit joi dimineața în capitala statului Fiji, de unde și-au continuat turneul, plecând spre Tonga.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod