Casă de piatră şi sticlă: Naomi Campbell se mută într-o "navă spaţială"

Iubitul vedetei, magnatul rus Vladislav Doronin (46 de ani), ţine morţiş ca Naomi să stea cu el la Moscova, aşa că i-a construit o vilă ultramodernă, cu un design decupat din Star Trek, în care se vor muta după nuntă. Faceţi un tur virtual al acestei minunăţii arhitecturale și pregătiţi-vă pentru teleportare!

 

 

Clădirea situată în aproprierea capitalei Rusiei are un stil futurist, care te duce imediat cu gândul la o navă spaţială, pregătită să cucerească Universul, scrie cotidianul britanic Daily Mail.



Omul de afaceri Vladislav Doronin nu s-a uitat deloc la bani când a comandat construirea acestei bijuterii. Cu o avere de 1,86 miliarde de euro, magnatul rus în vârstă de 46 de ani e dependent de lux şi de femeile frumoase, fiind denumit "Donald Trump al Moscovei".



Casa avangardistă a fost proiectată de renumitul arhitect Zaha Hadid, specializat în construcţii ecologice, scrie site-ul Gizmodo.com, citat de Daily Mail.

Hadid a proiectat şi clădirea operei din oraşul chinez Guangzhou şi centrul olimpic de înot din Londra.

Locuinţa are pereţi imenşi din sticlă, linii curbe şi plafoane foarte înalte.

Cu o suprafaţă totală de 2.650 de metri, locuinţa oferă o mulţime de facilităţi, cum ar fi spa finlandez amenajat la subsol, baie turcească şi baie rusească, unde supermodelul în vârstă de 42 de ani se poate relaxa şi îngriji după pofta inimii.



Evident, nu lipsesc sala de gimnastică şi piscina acoperită.

Aceasta se poate transforma lejer într-o sală de oaspeţi atunci când gazdele organizează petreceri.

Dormitoarele cuplului sunt amenajate în cele două turnuri albe, spaţioase, sunt situate pe acoperişul clădirii, la o înălţime de 20 de metri deasupra solului.

 

Casa futuristă e înconjurată de o pădure de pini, astfel că cei doi îndrăgostiţi au parte de intimitate.

Nu este prima casă pe care iubitul omnipotent i-o dăruieşte supermodelului britanic.

Anul trecut, el i-a cumpărat o casă de vacanţă, la fel de extravagantă, în Turcia.

Dovadă că miliardarul rus are o atracţie specială pentru clădirile ieşite din comun, vila este amplsată pe o insulă din Turcia, are 25 de camere şi arată ca un ochi pictat de vechii egipteni.



Naomi Campbell şi Vladislav Doronin sunt împreună din 2008 şi plănuiesc să se mute în noua reşedinţă după ce vor face nunta. Pentru ei, tradiţionala urare "Casă de piatră" s-a tranformat deja în realitate. Una desprinsă din viitor.

Foto: Hepta

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod