Brigitte Macron își neagă vârsta după operația estetică: Prima Doamnă a Franței, în jeanși și pantofi sport - FOTO

La 66 de ani, soția președintelui francez Emmanuel Macron face tot posibilul pentru a arăta mai tânără. După recenta operație estetică, ea a adoptat o ținută casual care îi venea foarte bine.

Diferența de vârstă, de 25 de ani, dintre soții Macron reprezintă o sursă de presiune pentru acest cuplu, dar cei doi fac tot posibilul pentru a-și păstra o percepție publică favorabilă. După operația estetică pe care a suportat-o în iulie, Prima Doamnă a Franței și-a reluat aparițiile publice și este într-o formă fizică foarte bună. Ea i-a stat alături lui Emmanuel Macron la întâlnirea pe care acesta a avut-o cu Vladimir Putin și apoi cu prim-ministrul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, dar și la Summitul G7 de la Biarritz, în sud-vestul Franţei, eveniment care a debutat sâmbătă.

Brigitte Macron și-a luat în serios rolul de gazdă și le-a invitat duminică pe Primele Doamne ale liderilor care participă la summitul G7 să descopere cultura bască în pitorescul sat Espelette, renumit pentru ardeiul său iute.

Departe de ambianţa de muncă a summitului, şase soţii ale liderilor de stat sau de guvern, au asistat la o demonstraţie de dansuri populare şi la un concert de cântece basce, înainte de a se întâlni cu locuitori sau comercianţi pe străzile din Espelette, la circa 30 de kilometri de Biarritz.

Apoi, ele s-au deplasat la Cambo-les-Bains, pentru a fi primite cu Aurresku, dans tradiţional, înainte de a vizita Muzeul Edmond Rostand, autorul piesei de teatru "Cyrano de Bergerac".

Brigitte Macron a dorit să le facă pe invitatele sale să descopere "cultura şi patrimoniul basce" şi "iniţiativele locale în materie de protecţie a oceanelor", au precizat surse din anturajul său.

În afară de Melania Trump, au fost prezente Akie Abe, soţia liderului nipon Shinzo Abe, Cecilia Morel, cea a chilianului Sebastian Pinera, Jenny Morrison, soţia premierului australian Scott Morrison, precum şi soţiile lui Donald Tusk, preşedinte al Consiliului European, şi al lui David Malpass, preşedintele Băncii Mondiale.

Brigitte Macron a strălucit, într-o rochie roșie, în compania bunei sale prietene, Melania Trump, cu care s-a întreținut mult timp.

Duminică, doamna Macron a adoptat o ținută casual, compusă din jeanși mulați strânși cu o curea roșie, cămașă albă cu mâneci lungi și pantofi sport albi, în care arăta ca o vedetă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod