14 actori care au îmbătrânit altfel pe FaceApp: Robert De Niro e complet diferit

Inteligența artificială nu-i întotdeauna atât de precisă așa cum ne așteptăm. Aceste vedete demonstrează că FaceApp face predicții greșite.
FaceApp nu contenește să ne uimească. Milioane de oameni din toată lumea continuă să se distreze cu filtrul de îmbătrânire al acestei aplicații, iar provocarea #faceapp încă este foarte populară. Creatorii FaceApp au câștigat până acum un milion de dolari și, în ciuda avertismentelor cu privire la securitatea datelor utilizatorilor, aplicația se bucură în continuare de mare succes.

Dar cum rămâne cu algoritmii inteligenței artificiale pe care se bazează FaceApp? Sunt, într-adevăr, precise predicțiile pe care le oferă sau, în cele din urmă, rezultatele reprezintă doar de niște efecte amuzante care n-au nicio legătură cu realitatea?

Bright Side
a făcut un test, prelucrând cu filtrul de îmbătrânire al FaceApp mai multe imagini din tinerețe ale unor actori celebri pentru a vedea dacă rezultatele sunt apropiate de aspectul actual al acestora.
Ce a ieșit, nu prea seamănă cu adevăratele chipuri ale starurilor!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod