Bianca visează: "Am să-i fac copii lui Victor. Ce legătură are actul cu iubirea?"

Vedeta este convinsă că soțul ei o iubeşte şi crede că relaţia lor poate continua şi după divorț.
Deși sunt în prag de divorț, celebrul cuplu monden încearcă să lungească "telenovela" despărțirii cât mai mult posibil. Cum nu poate trece o zi fără ca măcar unul dintre ei să facă o declarație prin care să răsucească total situația, Bianca s-a prezentat luni la datorie, exploatând la maximum oferta de a stoarce în direct, la televiziune, rufele spălate în public. De data aceasta, la Pro TV, la invitația lui Măruță.

Roşcata a susținut că e conştientă că a greşit, că îşi asumă greşeala şi a spus că speră ca, în cele din urmă, Victor Slav să o ierte și să renunțe la divorţ. Ea s-a declarat chiar decisă să-i împlinească marele vis soțului ei: "Am să-i fac copii lui Victor", a proclamat ea, spre amuzamentul lui Măruță, mulțumit că are din nou o ediție-bombă.

Bianca nu s-a oprit aici.
Chiar dacă divorțează, asta nu înseamnă că relația lor nu poate continua. "Ce legătură are actul cu iubirea?", a întrebat fosta asistentă TV, spunând că relaţia lor poate continua şi fără a fi oficial soţ şi soţie. "Simt lucrul ăsta", a adăugat ea.

Victor Slav declarase săptămâna trecută, pentru România TV, că își dorește să fie tată: "Visul meu nu a încetat şi nu o să înceteze niciodată. Întotdeauna mi-au plăcut copiii şi copiii m-au plăcut pe mine. Da, eu aşa cred şi aşa sper să fiu (un tată bun n.r.). Toţi prietenii mei care au deja copii şi-au dorit băieţi şi au avut fete şi sunt foarte bucuroşi şi au spus că mai bine o fată decât un băiat. Nu contează, să fie sănătos."

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Bianca a mai spus că divorţul ei de Victor va avea loc dacă acesta își dorește acest lucru, actele fiind depuse la notar, dar ea speră că în cele 30 de zile câte vor trece până la pronunţarea divorţului, lucrurile se vor schimba. "Noi nu ne-am pierdut iubirea.
I-am pierdut încrederea. Ne iubim. Eu îl iubesc şi el mă iubeşte. Dacă el îşi doreşte divorţul, divorţăm. Dar eu nu vreau să divorţez"
, a spus roșcata. "Sincer, e chiar în perioada în care urmează ziua mea (ziua Biancăi este pe 5 martie - n.r.), iar divorţul de pronunţă în apropiere (pe 6 martie-n.r.). Poate se vor schimba lucrurile. Eu încă mai sper", a adăugat ea.

După ce i-a reproşat Biancăi că şi-a bătut joc de Victor nu doar atunci când a plecat cu Adi Cristea la Paris, ci şi înainte de căsătorie, Cătălin Măruţă a încercat să smulgă, în premieră, detalii despre presupusul ei avort. Bianca nu a vrut să vorbească despre asta. "Acest subiect este prea delicat. Oricum, lumea nu o să mă creadă niciodată", a răspuns ea.
Agasat de "apărarea" atentă a roşcatei, de la care nu putea afla nimic, Măruţă a schimbat tactica și a atacat tranșant: "Din considerente strict jurnalistice, ai fost sau nu însărcinată? Era al lui Cristea sau al lui Victor?".
După ce i-a adresat de două ori întrebarea, Bianca a izbucnit: "Acum deja mă jigneşti".

"Bianca, ai dat un interviu în Libertatea, în care spuneai că ai avut doar trei iubiri... noi am numărat cel puţin 10", i-a spus Cătălin. Aceasta s-a apărat şi i-a spus că nu se amestecă iubirea cu relaţiile.

Când prezentatorul a întrebat-o ce a reprezentat pentru ea Coco Păun sau tânărul pentru care plânge la "Din Dragoste", Bianca a găsit repede un răspuns: "Tu ai avut doar două femei în viaţa ta?! Aia care te-a dezvirginat şi soţia ta?!", a contraatacat Bianca, ceea ce l-a scos din sărite pe Măruţă: "Băi, nene, zici că treci prin cea mai mare tragedie, că mă disperi cu chestia asta... De parcă te-am împins eu să te duci să te culci cu Cristea la Paris", a izbucnit realizatorul TV.

Acesta a mai taxat-o pe Bianca atunci când aceasta a susţinut că îi va face copii lui Victor Slav, fie că divorţează, fie că rămân căsătoriţi: "Dar vezi că e Cristea în ţară.
Şi a venit şi Mutu la Ploieşti"
.

Bianca Drăgușanu şi Victor Slav au înaintat actele de divorţ la notar, în data de 5 februarie. Conform legii, ei au la dispoziţie 30 de zile în care vor decide dacă se despart sau rămân împreună.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Februarie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • veronica pe 11 Feb 2014, 08:21
    bianco

    E un dezmat total! Acestea doi chiar daca divorteaza o sa fie si mai mult pe paginile ziarelor si pe canapelele televiziunilor. De ce spun asta? Deoarece o sa fie si mai liberi si mai fara de responsabilitati sa umble la stinga si la dreapta apoi seara acasa ambii in pat. Iata atunci o sa vedeti voi clocot de picanterii.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod