„Băiatul rău“ cu inimă mare: Reacția unei fetițe bolnave când l-a văzut pe Drake lângă patul ei





Sofia a fost diagnosticată cu cardiomiopatie, o afecțiune a mușchiului inimii care împiedică inima să pompeze suficient sânge și care poate face ca acest organ să cedeze. Soluția este un transplant de inimă, iar micuța se află acum pe lista de așteptare.

În urmă cu trei săptămâni, fetița a suferit o operație pe cortd deshis pentru conectarea unei valve mecanice care să suplimenteze pomparea sângelui. Intervenția reprezintă o punte sprte transplantul de inimă și este practicată de patru ori pe an la spitalul Lurie's Children, relatează Daily Mail.
 

Sofia, care a împlinit 11 ani sâmbătă, avea două mari dorințe: să primească o nouă inimă și să-l întâlnească pe Drake. Una dintre ele i s-a împlinit. Starul din Toronto a concertat sâmbătă la Chicago și a vizitat-o după ce fetița a postat un filmuleț în care făcea provocarea "Kiki Challenge" în spital.

Impresionată, Sofia a spus că este un miracol că l-a întâlnit pe idolul său. "Asta a fost de mult timp una dintre primele mele dorințe. N-am putut să zic nimic un minut, mă gândeam dacă era adevărat.
E cea mai tare aniversare pe cam am avut-o vreodată"
, a povestit fetița într-o înregistrare video.

Dr Bradley Marino, cardiologul fetiței, a spus că a fost o zi specială pentru pacienta lui: "A venit aici cu o inimă slăbită, era așa bolnavă. A fost ceva deosebit să aibă ziua asta specală în care nu mai era doar un pacient și doar o fetiță care așteaptă o inimă, ci o fetiță care este admiratoarea unui mare artist."

 

Foto: Daily Mail

21 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod