Aşa arată un supermodel: Gisele Bundchen a pozat fără machiaj

La 37 de ani, Gisele are încredere în look-ul său natural. Ea devenit primul model care apare fără machiaj pe coperta Vogue Italia.

Are unul dintre cele mai cunoscute chipuri din lumea modei şi nu ezită să-l arate aşa cum este: Gisele Bundchen a făcut istorie, devenind primul model care apare fără machiaj pe coperta ediţiei italiene a revistei Vogue.

În dorinţa de a o arăta pe "adevărata Gisele", modelul brazilian în vârstă de 37 de ani îşi dezvăluie încă o dată frumuseţea naturală, într-un pictorial realizat de fotograful Jamie Hawkesworth în bucătăria casei din Chestnut Hill, Boston.

Îmbrăcată cu un pulover roşu, vedeta apare într-o imagine idilică în care îşi ţine bărbia rezemată în palmă, lângă "insula" din bucătărie.

Ea lasă la vedere un picior încălţat cu un papuc Looney Toons cu forma lui Bugs Bunny, un detaliu care conferă o notă famuiliară şi amuzantă acestui cadru.

Hawkesworth a renunţat la adaosul de lumină artificială şi a lucrat pe film fotografic, ceea ce se întâmplă mai rar în era digitală. El a optat pentru o şedinţă foto în stil reportaj şi a surprins-o pe Gisele în diverse ipostaze casnice, pentru a reda o atmosferă cât mai naturală, relatează Daily Mail.
Vedeta este surprinsă în timp ce se joacă cu copiii, Benjamin şi Vivian, şi în timp ce plantează cu ei un pom în grădină.
Într-o altă imagine, Bundchen călăreşte pe plajă, în compania micuţilor săi, iar un alt cadru ne arată cum face yoga.

Gisele a mai permis o incursiune în viaţa ei cu o lună în urmă, într-un trailer pentru documentarul "Tom Vs Time", care îl are ca protagonist pe soţul ei, Tom Brady, notează cotidianul britanic. Realizat în şase episoade de Gotham Chopra, filmul urmăreşte evoluţia carierei jucătorului de fotbal american şi viaţa lui împreună cu Gisele şi copiii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod