Aşa arată un supermodel: Gisele Bundchen a pozat fără machiaj

Gisele a renunţat la machiaj şi s-a lăsat fotografiată în ipostaze idilice, familiare, în casa ei din Boston


Modelul brazilian a fost prezent, duminică, pe arena U.S. Bank Stadium, din Minnesota, finala campionatului de fotbal american, Super Bowl LII, unul dintre cele mai urmărite evenimente televizate din Statele Unite, şi l-a încurajat pe soțul ei care a jucat pentru New England Patriots contra celor de la Philadelphia Eagles.

Gisele nu i-a purtat noroc lui Tom - finala a fost câștigată de "Vulturi" cu scorul de 41 la 33, iar Tom Brady a avut o evoluţie slabă.

După meci, ea a postat pe Instagram o imagine emoționantă, în care își consolează soțul care a părăsit terenul cu ochii în lacrimi.

Tom și Gisele s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun și sunt împreună din 2006. Ei s-au căsătorit în 2009, în cadrul unei ceremonii restrânse în Santa Monica, California. În același ani s-a născut băiatul lor, Benjamin, iar în 2012 a venit pe lume fetița celor doi, Vivian.

Cu încasări de 14 milioane de euro, Gisele Bundchen a fost anul trecut al doilea cel mai bine plătit model din lume.
Ea a fost detronată pentru prima oară în ultimii 15 ani în ierarhia întocmită de revista Forbes, locul întâi revenindu-i popularului model american Kendall Jenner, cu încasări totale de peste 18 milioane de euro.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod