Arta machiajului perfect: Fata care se transformă în Angelina Jolie

Cu puțin talent și suficient machiaj, ea poate deveni oricine. E capabilă să imite figura oricărui star sau personaj celebru. Cine ar fi crezut că o tânără tocmai din Nepal poate da lecții de make-up care sunt urmărite și admirate de milioane de femei din întreaga lume? Bloggerița Tamang Phan a cucerit rețelele de socializare cu talentul ei și continuă să uimească prin ușurința cu care se transformă în Angelina Jolie, Michael Jackson, Johnny Depp sau... Mona Lisa. Cu toate acestea, ea se descrie doar ca "o tânără obișnuită, pasionată de make-up", relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Cu puțin talent și suficient machiaj, ea poate deveni oricine. E capabilă să imite figura oricărui personaj celebru. Cine ar fi crezut că o tânără tocmai din Nepal poate da lecții de make-up care sunt admirate de milioane de femei din întreaga lume?

Fără îndoială, e un fenomen. Un fenomen inexplicabil, care continuă să suscite discuții, controverse și mai ales multă admirație. Bloggerița Promise Tamang Phan a cucerit rețelele de socializare cu talentul ei și continuă să uimească prin ușurința cu care se transformă în Angelina Jolie, Michael Jackson, Johnny Depp sau... Mona Lisa. Cu toate acestea, ea se descrie doar ca "o tânără obișnuită, pasionată de make-up", relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Promise a câștigat milioane de fani grație seriei de tutoriale pe care le-a postat pe YouTube, în care ia chipul celebrităților.

Cu doar câteva trucuri deștepte, un plan de lucru simplu și mai multe mișcări precise, nepaleza se transformă în Angelina Jolie, Scarlett Johansson sau Kim Kardashian, iar filmulețe ei de pe YouTube provoacă o mulțime de comentarii.

Deși pe pagina sa de Facebook precizează că nu este un artist profesionist, ci doar o amatoare, talentul ei în arta machiajului este evident, notează Daily Mail. Canalul ei de YouTube, pe care se semnează cu acronimul dope2111, a strâns până acum peste 96 de milioane de vizualizări și peste 585.000 de abonați din iunie 2009, când ea s-a logat pentru prima oară.

Pe măsură ce posta în fiecare zi tutoriale la cererea fanilor săi, filmulețele au catapultat-o în elita celebrităților de pe YouTube.

Bloggerița nepaleză s-a remarcat rapid, nu doar prin talentul ei în machiaj, ci și prin abilitatea neobișnuită de a imita chipurile altor persoane.

Într-un filmuleț în care se transformă în rapperul Drake, ea poate fi văzută cum își desenează fața cu pensula de machiaj și își aranjează părul, cu puțin timp înainte de a căpăta un aspect masculin. Cu ultimele retușuri, ea conturează bărbia, buzele și obrajii, apoi zâmbește încrezătoare spre camera video. Promise Tamang Phan i-a întruchipat și pe Michael Jackson sau Johnny Depp, dar a trecut și la personaje de ficțiune, precum Neytiri, prințesa populației Na'vi din "Avatar", prințesa Jasmine, din filmul de desene animate "Aladdin" și o Barbie cu ochi albaștri.

Celelalte realizări ale sale sunt mai feminine: Megan Fox, Kate Middleton, Kim Kardashian, Adriana Lima, Selena Gomez și Lady Gaga au fost imitate de Promise.

Însă ultima ei lucrare, postată săptămâna trecută, este, de departe, cea mai interesantă: tânăra în vârstă de 22 de ani a recreat capodopera lui Leonardo Da Vinci: Mona Lisa. Mai întâi, Promise își șterge sprâncenele cu produse speciale, apoi aplică fard și puțină ceară pe nas, apoi face câteva retușuri cu mișcări precise. Promise începe să semene cu misterioasa femeie din pictura lui Da Vinci. După mai multe linii de contur, capodopera ei este gata, iar Promise țineîn mâini o ramă aurie care îi încadrează chipul, întocmai ca în portretul celebrului pictor renascentist.

"Dacă numai Da Vinci te-a văzut, aș plăti pentru a-i vedea expresia",  scrie una dintre admiratoarele sale.

 

 

 

18 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod