Apariţie şocantă la o emisiune: Priscilla Presley, victima operaţiilor estetice

Fosta soţie a lui Elvis nu mai poate ascunde semnele operaţiilor estetice nereuşite. Apariţia sa la o emisiune a stârnit valuri de comentarii pe Twitter.

Priscilla Presley şi-a dedicat viaţa păstrării moştenirii artistice a fostului ei soţ, Regele Rock 'n' Roll, Elvis. Ea a acordat luni un interviu televizat la ITV, în care a promovat un album de compilaţii cu melodiile fostului ei soţ şi un turneu de Crăciun care va fi organizat de The Royal Philharmonic Orchestra.

Apariţia pe micul ecran a vedetei în vârstă de 72 de ani care obişnuia să surprindă în mod plăcut prin aspectul său fizic întinerit n-a fost una reuşită, ea plătind acum tributul unor operaţii estetice nereuşite.

Colţurile gurii, foarte pronunţate, precum şi pomeţii umflaţi, îi dădeau un aer nenatural, nepotrivit.

Subiectul a stârnit numeroase reacţii pe reţelele de socializare, unde apariţia a fost intens dezbătută. "Ce şi-a făcut Priscilla Presley la faţă?", a scris un comentator pe Twitter. "Priscilla Presley, ce s-a întâmplat cu îmbătrânirea frumoasă? #plastic", a scris altcineva.

"Ce şi-a făcut Priscilla Presley la faţă... parcă are o mască hidoasă!"
, este un alt mesaj postat pe Twitter.
"Priscilla Presley arăta ca în filmele horror la ITV", a scris alt utilizator al reţelei.

Chipul desfigurat al Priscillei şi comentariile critice nu i-au lăsat, însă, indiferenţi pe fanii ei, care au intervenit pentru a-i lua apărarea. "Ştiu că are multe probleme, dar Priscilla Presley arată minunat!!!", a fost de părere un admirator.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod