Robert Pattinson are o nouă iubită: Cine e blonda cu care a fost văzut?

Starul din „Twilight“ a rupt luna trecută logodna cu fosta iubită, FKA twigs. El a fost văzut în compania unei tinere necunoscute.

La o lună după ce a pus capăt logodnei cu Tahliah Debrett Barnett, cântăreață, compozitoare, producătoare și dansatoare britanică cunoscută sub numele de scenă FKA twigs, Robert Pattinson şi-a găsit repede o parteneră. Actorul în vârstă de 31 de ani a fost fotografiat sâmbătă noaptea în compania unei blonde misterioase, despre care deocamdată presa nu ştie nimic.

Pattinson a fost surprins alături de o tânără frumuşică, pe bancheta de spate a unei maşini, în timp ce părăsea Chateau Marmont din Los Angeles, unde a participat la un eveniment, GO Campaign.

Robert părea obosit şi a stat cuminte pe locul lui, în timp ce însoţitoarea lui îşi aranja o suviţă de păr cu mâna stângă. Identitatea acesteia încă nu este necunoscută, dar dacă va fi surprinsă din nou împreună cu starul din „Twilight“, numele său nu va rămâne mult timp un mister pentru tabloide.

Sâmbătă a fost o noapte măreaţă pentru actorul britanic, care în urmă cu doi ani a fost numit ambasador al organizaţiei de caritate GO Campaign. Fundaţia strânge fonduri pentru sprijinirea copiilor orfani şi vulnerabili din toată lumea.
În această poziţie, Pattinson a ajutat la strângerea sumei de 200.000 de dolari, relatează Daily Mail.

Deşi nu există indicii clare care să ateste că actorul britanic a început o nouă relaţie, nimic nu este exclus din moment ce e din nou singur după despărţirea de FKA twigs, cu care era logodit din 2015.

Pattinson şi FKA twigs erau împreună din septembrie 2014 şi păreau să aibă gânduri serioase; cei doi s-au logodit după doar câteva luni şi au apărut împreună la numeroase evenimente, deşi au refuzat constant să confirme informaţiile despre relaţia lor, notează cotidianul britanic.


O sursă din anturajul celor doi a declarat pentru The Sun că Pattinson a pus capăt legăturii lor fiindcă se simţea copleşit de faptul că ei se înstrăinaseră. "Rob este obosit de toată povestea asta, a rupt logodna şi le-a spus prietenilor că s-au despărţit. Deşi au atâtea de împărţit, tot mai ţin unul la altul. E o situaţie dificilă, dar lucrurile deveniseră cam dure între ei şi ştiau amândoi că nu mai erau un cuplu", a spus persoana citată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod