Jugh Jackman

10 vedete care au dat lovitura cu pozele lor de pe Instagram

Se feresc de paparazzi, dar uneori ne dezvăluie lucruri neaşteptate. Iată câteva dintre imaginile cu care vedetele au făcut impresie pe Instagram.

Reţelele de socializare sunt doldora de fotografiile pe care celebrităţile le publică, spre încântarea milioanelor de fani din toată lumea. Ceea ce altădată paparazzii obţineau cu multă trudă şi cu riscuri imense, primim acum gratis, în fiecare zi: de la imagini din vacanţele de lux petrecute în destinaţii exclusiviste, ţinute elegante şi meniuri alese, până la poze maşinile şi casele lor scumpe sau imagini sexy, vedetele ne arată acum aproape tot ce vrem să vedem, câteodată chiar mai mult decât sperăm să obţinem.

Dar cele mai frumoase sunt pozele simple, cu lucruri simple, care le apropie de oamenii obişnuiţi, confirmând că şi starurile au plăceri şi bucurii simple, ca oricine.

Instagram este locul perfect în care celebrităţile dezvăluie câteva secvenţe din viaţa lor. Ne plac pozele lor pentru că stârnesc curiozitatea, pentru că sunt amuzante şi pentru că arată lucruri neaşteptate.

Bright Side prezintă vedetele care au dat lovitura cu fotografiile pe care le-au postat pe Instagram.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod