„Hackerii“ cu coadă: Cei mai ciudați „hoți“ surprinși de camerele foto când sparg parolele

Parolele rămân în continuare singura barieră în calea hoților care încearcă să intre în computerul tău. Câțiva hackeri neobișnuiți au fost surprinși de camerele video care s-au activat când aceștia au greșit parolele.
Nu doar oamenii încearcă să intre pe computer, ci și pisicile. Atrase în special de căldura pe care o emană laptopurile și de imaginile care se succes pe ecran, dar și de mouse-ul care parcă le face cu ochiul, felinele pândesc primul moment în care stăpânul iese din încăpere. E momentul să preia numaidecât puterea, punând gheara pe obiectul acela ciudat cu multe pătrățele - apăsă repede pe butoane și... surpriză! La trei tentative eșuate de a introduce parola corectă, camera foto a laptopului se activează automat și îl pozează pe făptaș.


Evident, pisicilor nu le pasă de acest lucru. Pe ele le interesează doar să se joace, iar curiozitatea lor trebuie satisfăcută cu orice preț. Dar partea frumoasă este că toate fac asta și astfel pe paginile de socializare apar din ce în ce mai multe fotografii cu "hackerii" cu blăniță și mustăți care încearcă "să spargă" parolele.

Mutrele surprinse sau curioase ale acestor musafiri nepoftiți sunt amuzante și ne arată o dată în plus de ce este bine să folosești o parolă pe computer.
În primul rând pentru că nu vrei să-i spui șefului că ți-a șters pisica documentul la care lucrai și care era aproape gata.

Daily Mail a publicat mai multe imagini amuzante cu "hoții" simpatici surprinși de camerele foto când sparg parolele. Poți să te superi pe ei?
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod