„Pompa“ sexy: Fosta soţie a lui Eddie Murphy a blocat benzinăria

Nicole Murphy (49 de ani) are nevoie doar de o rochie sexy şi de tocuri înalte pentru o apariţie uimitoare. Ea a atras toate privirile într-o benzinărie, unde a făcut singură plinul.

La un pas de 50 de ani, fosta nevastă a lui Eddie Murphy se bucură în voie de a doua tinereţe şi nu este deloc intimidată de trecerea timpului. Fostul model arată senzaţional, graţie şi îmbunătăţirilor estetice pe care le-a suportat, dar şi stilului de viaţă relaxat pe care l-a adoptat.

Conştientă de aspectul său fizic "bombastic", bazat pe formele generoase dar ţinute sub control cu exerciţii fizice de tonifiere, Nicole nu ezită să-şi etaleze avantajele fizice oriunde se nimereşte. Iar ultima oară s-a nimerit într-o... benzinărie, unde şi-a făcut o apariţie de senzaţie, demnă de o scenă de film.

Îmbrăcată într-o rochie neagră provocatoare care îi scotea în evidenţă bustul proeminent, posteriorul şi picioarele tonifiate, încălţată cu sandale de aceeaşi culoare cu tocuri stiletto aurii, vedeta de televiziune părea "din alt film"" marţi, când a oprit maşina într-o staţie de alimentare pentru a face plinul. Deşi avea o ţinută elegantă, potrivită pentru o gală, Nicole a pus mâna pe pompa de carburant şi a umplut rezervorul cu dexteritatea unui şofer experimentat, demonstrând că nu are nevoie de covor roşu pentru a atrage toate privirile.

Nicole are cinci copii cu fostul soţ, Eddie Murphy - Bria, în vârstă de 27 de ani, Myles (24 de ani), Shayne (22 de ani), Zola (17 ani) şi Bella (14 ani). Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în 1998, la gala NAACP Image Awards, şi s-au căsătorit în martie 1993, la Grand Ballroom de la Plaza Hotel din New York.

În august 2005, Nicole a depus actele de divorţ, invocând diferende ireconciliabile, şi a cerut susţinerea lui Eddie Murphy pentru creşterea copiilor. La scurt timp după divorţ, Nicole a început o relaţie cu prezentatorul de televiziune Michael Strahan, fostul star al ligii de fotbal american. Cei doi şi-au anunţat logodna în 2009, dar s-au despărţit în 2014.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod