Pisicuţa care se comportă ca un cangur: De ce stă în două lăbuţe

de Daniel Dumitrescu, 10 Noiembrie 2017

Kanga şi-a cucerit stăpâna cu poziţia sa amuzantă: ea se ridică tot timpul în două lăbuţe şi imită postura unui cangur. Dar face asta de nevoie.

Când Cheryl a văzut-o prima oară la adăpostul pentru animale din nordul Californiei, s-a îndrăgostit pe loc de ea: Kanga fusese lăsată acolo de cineva pentru a fi eutanasiată. Era un pui plăpând, avea doar patru săptămâni, dar ceea ce îi lipsea de fapt pentru a se pune pe... lăbuţe era doar un om înţelegător care să o îngrijească.

Cheryl a simţit imediat că acest animăluţ este special şi a avut dreptate. Kanga s-a născut cu o boală congenitală care afectează formarea osului radius din braţ. Pisicile cu această problemă au probleme în a-şi folosi lăbuţele din faţă pe care îşi sprijină greutatea, relatează site-ul LoveMeow.

Cheryl a luat legătura cu cei de la clinica Saving Grace Rescue din San Francisco, sperând că acolo va fi salvată.

A luat pisica din adăpostul în care era ţinută şi a dus-o la doctorul veterinar. Ajunsă într-un nou mediu, Kanga a început să exploreze locul şi să se mişte de colo-colo, curioasă, frecându-şi năsucul de degetele salvatoarei sale şi ridicându-se pe lăbuţele din spate pentru a-şi păstra echilibrul.

Joyce şi familia ei au aflat despre povestea acestei pisicuţe şi s-au oferit imediat să o adopte ei. "Am văzut o înregistrare video cu ea şi ne-am îndrăgostit. Pentru că era o pisicuţă micuţă, i-au trebuit mai multe săptămâni ca să ajungă la 900 de grame, limita minimă pentru a putea suporta operaţia", a povestit Joyce.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod