Adio, copilărie! Cum arată acum cea mai frumoasă fetiță din lume

de Daniel Dumitrescu, 22 Noiembrie 2017

Thylane Blondeau este acum o adolescentă în vârstă de 16 ani. Ea a fost fotografiată la Los Angeles, în timp ce mergea să ia masa cu un prieten.

La 10 ani era considerată cea mai frumoasă fetiță din lume. Chipul său angelic a cucerit întreaga lume și a atras interesul presei și al companiilor care s-au înghesuit să-i ofere contracte avantajoase, astfel că accesul ei precoce în lumea modei n-a fost o surpriză.

Timpul s-a scurs repede, iar Thylane Blondeau s-a transformat într-o frumoasă domnișoară care își confirmă viitorul promițător în modelling. La fel de celebră ca în copilărie, ea pare că și-a pierdut acel aer inocent din privirea cu care topea inimile celor care îi vedeau fotografiile; în schimb, acum este o tânără pe picioarele ei, cu statutul solid al unei celebrități în devenire.

Fotografii au surprins-o pe Thylane luni, la Los Angeles, unde ea a ieșit să ia masa cu un prieten.

Modelul în vârstă de 16 ani avea o ținută lejeră, cu pantofi sport albi, colanți bleumarin și un hanorac de aceeași culoare cu imprimeu roșu, ea a și-a lăsat pletele blonde să atârne în voie pe umeri.

Degajată și relaxată, franțuzoaica a mers cu prietenul ei să mănânce ceva într-o cafenea din West Hollywood și a preferat să adopte o vestimentație mai puțin strictă, dar și un machiaj minimalist, relatează Daily Mail.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod