Adio, copilărie! Cum arată acum cea mai frumoasă fetiță din lume

Thylane Blondeau a urcat pe podium luna trecută, la Săptămâna Modei de la Paris


Considerată un manechin de mare viitor, Thylane Blondeau a debutat în modelling încă de la vârsta de patru ani și a prezentat chiar și pentru un nume important precum Jean Paul Gaultier. Apariția de pe coperta revistei Vogue Enfants, la șase ani, a cucerit întreaga Franță și a făcut-o remarcată în toată lumea.

Deși au existat și voci critice care s-au opus mediatizării sale, considerând că e victima unei "sexualizări" forțate, Thylane a fost numită de presă drept "cea mai frumoasă fetiță din lume".



"Singurul lucru care m-a șocat la acea fotografie a fost colierul pe care îl purta și care valora 3 sau 4,3 milioane de euro", a declarat pentru un ziar din Franța mama ei, Veronika Loubry, de profesie designer de modă.

Între timp, Thylane a avansat cu pași repezi în lumea modellingului. Ea a devenit ambasadoare L'Oréal, călcând pe urmele unor nume mari, precum Eva Longoria și Blake Lively.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod