15 exemple care arată ce înseamnă să ai cu adevărat o zi proastă

Dacă uneori ai senzația că tot ghinionul din lume s-a proptit în calea ta și nu mai ai cum să-l eviți, mai gândește-te; unora le merge și mai rău. Aceste aceste imagini arată ce înseamnă să ai o zi proastă.
Cu toții putem avea o zi proastă, în care totul pare în defavoarea noastră. Limita dintre noroc și ghinion este uneori atât de subțire, încât te întrebi cum de ai reușit să eviți "la milimetru" o situație urâtă sau, dimpotrivă, cum a fost posibil să o pățești în asemenea hal. Ei bine, lumea noastră e guvernată de o suită de legi scrise și nescrise, iar printre acestea din urmă se numără și cea a compensației - pur și simplu se întâmplă ca azi să ai noroc, mâine să ai ghinion.

Imaginile publicate de Bright Side demonstrează că atunci când e să ai o zi de coșmar, e bine să nu-ți pierzi simțul umorului dacă vrei să treci ușor mai departe. Iată câteva exemple care arată ce înseamnă să-ți iasă lucrurile pe dos!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod