Noiembrie, luna fără bărbierit: Cum se schimbă bărbaţii care nu se mai rad

Noiembrie a devenit o lună specială pentru mulţi bărbaţi occidentali. Este perioada din an în care ei îşi lasă barbă şi au un motiv important să facă asta.
Bărbaţi din întreaga lume, îndeosebi cei din statele occidentale, au ales această lună pentru a-şi lăsa barbă. Evenimentul intitulat "No-Shave November" (Noiembrie fără ras) îi încurajează pe bărbaţii din întreaga lume să atragă atenţia asupra problemelor cu care se confruntă - de la sinucidere la cancerul de prostată şi de testicule.

În semn de solidaritate cu această cauză, tot mai mulţi bărbaţi renunţă să se mai bărbierească în luna noiembrie. Bored Panda îi invită pe cititorii de sex masculin să distribuie imagini comparative, pe modelul "înainte-şi-după", iar cele mai interesante transformări vor fi postate pe contul de Facebook al publicaţiei, dându-le şansa protagoniştilor să devină celebri în toată lumea.
Iată câteva dintre fotografiile trimise de "No-Shave November".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod