Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează

Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează!

Cei doi actori americani au decis să pună capăt căsniciei lor. Angelina Jolie a depus cererea de divorţ.

Actriţa a înaintat cererea de divorţ luni, invocând diferende ireconciliabile şi solicitând custodia celor şase copii, relatează tabloidul online american TMZ, citat de Daily Mail.

Angelina nu are pretenţii privind un eventual suport financiar din partea soţului. Potrivit surselor citate, ea a desemnat-o ca avocat pe Laura Wasser, cea care l-a reprezentat şi pe Johnny Depp în procesul de divorţ cu Amber Heard.

Jolie nu doreşte ca Brad Pitt să aibă custodie comună a copiilor, ci doar custodie comună juridică.

Ea a trecut 15 septembrie 2016 ca dată pe cererea de divorţ, adică joia trecută, dar a înaintat-o abia luni, un indiciu că şi-a luat totuşi un răgaz de câteva zile pentru a se mai gândi.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici, relatează Mediafax.

Angelia Jolie şi Brad Pitt nu au mai fost văzuţi împreună în ultimele luni.

Ei au fost fotografiaţi în noiembrie anul trecut, la un eveniment de promovare a filmului lor, "By the Sea".

Cei doi actori sunt împreună din 2004 şi s-au căsătorit în august 2014.

Acesta este al treilea divorţ pentru actriţa americană, care a mai fost căsătorită cu Johnny Lee Miller şi Billy Bob Thornton. Brad Pitt a mai fost căsătorit cu Jennifer Aniston, mariajul lor încheindu-se după ce actorul s-a îndrăgostit de Angelina Jolie, în 2005, în timpul filmărilor pentru "Mr.

and Mrs. Smith".

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod