Amadeus, doua concerte in Italia dedicate victimelor cutremurului!

Trupa Amadeus a sustinut doua concerte in Italia in cadrul unui important festival de muzica international. Artistele din Romania au dedicat aceste doua spectacole celor afectati de cutremurul de la sfarsitul lunii august, in care si-au pierdut viata si cetateni romani.
Talentatele artiste au transmis un mesaj emotionant, incurajand oamenii sa fie uniti si sa traiasca in armonie, dincolo de diferente rasiale, sociale sau religioase si au cantat in premiera noua lor piesa, Earth Song.

Din nefericire am fost cu totii afectati de tragedia ce a avut loc recent in Italia. Oameni nevinovati si-au pierdut viata in acel cutremur inspaimantator, printre acestia si romani. Traversam vremuri dificile si ar trebui sa retinem un singur lucru: viata este cel mai de pret dar pe care l-am primit si ar trebui sa o traim frumos, in armonie cu cei din jurul nostru.
Suntem cu totii frati, indiferent de culoarea pielii, de religie sau de ce natie apartinem. Sa fim uniti pentru a pastra aceasta lume frumoasa si sigura pentru copiii nostri. Am compus urmatorul cantec, Earth Song, ca pe un tribut adus Mamei Natura, casa noastra, a tututor, de care ar trebui sa avem grija. Doamnelor si domnilor, este pentru prima data cand interpretam acest cantec al nostru intr-un concert. Acesta este Earth Song
”, au declarat artistele pe scena, atragand un val de apreciere si aplauze din partea publicului.

„Earth Song”, supranumita „Imnul Pamantului”, este o compozitie cu totul speciala, semnata Xenti Runceanu, sensibila si inaltatoare in acelasi timp, si demonstreaza evolutia artistica a trupei ce a implinit de curand 15 ani de activitate.
Earth Song beneficiaza de un videoclip spectaculos, filmat in mijlocul naturii, in locatii superbe din Romania.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis apar ca patru zane ale naturii, langa Lacul Sfanta Ana, pe varful muntilor, in Ciucas si Bucegi, precum si langa o cariera de piatra din Dobrogea, cantand Imnul Pamantului si rezonand cu energia naturii.

„Traim vremuri in care goana dupa belsug material, tehnologia, refugiul in retelele de socializare ne alieneaza, ne indeparteaza de adevarata sursa de bine: natura.
Suntem din ce in ce mai stresati, suntem sufocati de consumerism, relatiile umane sunt din ce in ce mai firave.

Am uitat sa ne ascultam propriul ritm interior, semnalele naturii, traditiile, am uitat ce este important in viata: IUBIREA, SANATATEA, SIMPLITATEA, CONECTAREA CU NATURA, VALORILE MORALE.

Suntem stresati, unii dintre noi dezorientati in privinta directiei pe care sa o urmam in viata. Reconectarea cu natura ne poate oferi inspiratia si energia de a merge mai departe si de a vedea limpede calea pe care o urmam.

Earth Song este o compozitie universala, cu care poate rezona oricine, indiferent de varsta, natie sau limba vorbita”, declara Andreea Runceanu, membru fondator al trupei Amadeus.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod