Domnul Brad Pitt și doamna Angelina Jolie: 9 ani de iubire în 10 imagini de colecție

Dosar Eva. Din ziua în care s-au cunoscut, cei doi actori trăiesc una dintre cele mai intense povești de dragoste de la Hollywood. 

O ceremonie simplă, discretă, în capelă mică de la castelul Miraval, a încununat, sâmbăta trecută, aproape un deceniu de iubire dintre Brad Pitt și Angelina Jolie. Doar 22 de persoane, majoritatea din partea mirelui, inclusiv cei șase copii ai cuplului, au fost de față când cei doi au rostit "Da". În rochia albă care, susține o sursă, i-a aparținut mamei sale, "foarte tradițională, dar pe stilul lui Angie, lejeră și lungă până la pământ, cu dantelă albă", actrița a fost mireasa pe care și-o dorea Brad.

Angelina s-a ținut de cuvânt. I-a promis mamei sale, Marcheline Bertrand, răpusă de cancer, că se va mărita în Franța. În plus, a fost cel mai bun moment pentru a aniversa cei zece ani care au trecut de la filmările pentru "Mr & Mrs Smith", când ea și Brad s-au îndrăgostit.



A fost o ceremonie superbă, pe care cei șase copii n-o vor uita niciodată. Cum ar putea? Fiecare, oricât de mic, a avut un rol important în cea mai frumoasă zi din familia lor: Maddox (13 ani) și Pax (10 ani) și-au dus mama la altar, în timp ce fiicele sale, Zahara (9 ani) și Vivienne (6 ani), au aruncat petale de trandafiri în urma ei, iar Shiloh (8 ani) și Knox (6 ani) țineau verighetele.

Potrivit E!, băieții au purtat toți costume de culoare crem, la fel ca tatăl lor, iar fetele au avut rochii diferite, după cum și-a ales fiecare.

Daily Mail scrie că verighetele pe care Brad Pitt (50 de ani) și Angelina Jolie (39 de ani) le poartă sunt create de bunul lor prieten, Robert Procop, cel care a realizat și uimitorul inel de logodnă, în valoare de o jumătate de milion de dolari, din aur de 16 carate și cu smarald, pe care actorul i l-a dăruit partenerei sale. Potrivit codianului britanic, Robert a fost și el prezent la nuntă.
Verighetele au fost evaluate la doar 10.000 de dolari fiecare de Vashi Dominguez, care crează bijuterii pentru vedete.
"Deși Brad și Angelina sunt staruri internaționale, acesta este un inel surprinzător de modest", a analizat acesta inelul din fotografiile în care Brad apare purtând verigheta.

Nunta secretă, despre care presa încă mai caută noi detalii, consfințește una dintre cele mai interesante povești de dragoste de la Hollywood, o legătură care le-a conferit ambilor actori echilibru, forță și o nouă valență, care le lipsea, cea de părinți. Brad și Angelina au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Cele două staruri au mai trecut prin experiența căsniciei - Brad Pitt a fost căsătorit anterior cu actriţa Jennifer Aniston (2000-2005), iar Angelina Jolie a fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller (1996-1999) şi Billy Bob Thornton (2000-2003), prin urmare, nimeni n-ar fi pariat pe rezistența relației lor, care i-a transformat pe amândoi în cel mai neașteptat și mai frumos mod cu putință.


La fel de frumos ca acum zece ani, când își cunoștea actuala soție, Brad Pitt e în primul rând un bărbat mai matur, care transmite mai multă forță. E un actor mai complex și un personaj mai influent. Familia l-a scos definitiv din zona starului superficial, iar astăzi, la 50 de ani (da, 50!), el întruchipează bărbatul cu care puțini tipi de pe planeta asta pot concura în cucerirea imaginației femeilor.

Mai cu seamă pentru Angelina, care s-a confruntat cu o criză cumplită de depresie chiar înaintea căsătoriei cu Thornton, apoi a experimentat episoade de lesbianism, bisexualitate și sado-masochism, dar și o cădere în patima drogurilor, această relație a fost o salvare dintr-o perioadă întunecată. Brad a transformat-o dintr-o pradă a viciilor într-o femeie strălucitoare și puternică, capabilă să crească șase copii, să-și continue cariera și să lupte cu toată credibilitatea ei în apărarea copiilor și femeilor din zonele de război.
Brad a fost lângă ea în 2013, după operația de dublă mastectomie pe care a suportat-o, iar acum a luat-o de soție. Da, bărbatul perfect chiar există!

Oricum am judeca și oricâte vorbe otrăvite s-or mai scorni despre ei, "Domnul și Doamna Smith" se iubesc de aproape un deceniu. Iar de săptămâna trecută au intrat într-o noută etapă a vieții lor: sunt domnul și doamna Pitt. Se cuvine să răsfoim puțin, pe sărite, albumul relației lor și să revedem câteva momente frumoase din povestea lor de dragoste.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

1 din 11

Așa a început totul

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au cunoscut la filmările pentru pelicula "Mr & Mrs Smith", în 2004. Actorul era căsătorit atunci cu Jennifer Aniston, de care a divorțat un an mai târziu, confirmând astfel zvonurile despre relația cu Angelina.

31 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod