Amber Heard, devoratoarea de bărbați: I-a tocat banii și nervii lui Johnny Depp, s-a distrat cu Elon Musk și a trecut la următoarea țintă

Amber Heard a făcut o nouă cucerire: actrița și regizorul argentinian au fost văzuți sărutându-se pătimaș


Cunoscută pentru apetența sa pentru bărbați celebri și bogați, Amber Heard l-a adus la exasperare pe Johnny Depp, pe care l-a făcut să se despartă de partenera lui, Vanessa Paradis, cu care trăia de 14 ani și cu care are doi copii, Lily-Rose şi Jack.

Depp și Heard s-au căsătorit în 2015 și s-au despărțit cu scandal doi ani mai târziu, după ce ea a cerut divorțul și l-a acuzat de agresiune fizică și emoțională.

Actriţa a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Depp, iar avocaţii acestuia au respins acuzaţia de abuz şi au sugerat că ea a fost motivată de bani.

Ulterior, starul a acuzat-o pe fosta soție de șantaj financiar și a dat-o în judecată, solicitându-i despăgubiri de 55 de milioane de dolari într-un proces aflat în continuare pe rol.

După divorțul cu scântei, Amber Heard l-a vrăjit pe miliardarul american Elon Musk, acum în vârstă de 47 de ani, cu care și-a confirmat relația în aprilie 2017.

Cu o avere estimată la 14,9 miliarde de dolari, Musk a fost o partidă bună pentru actrița originară din Texas, dar n-au dansat decât câteva luni împreună, cei doi despărțindu-se în august același an. A urmat relația cu Vito Schnabel, de care Amber tocmai s-a despărțit pentru a trece în brațele lui Andy Muschietti.

Cunoscută pentru sexualitatea ei debordantă și pentru nestatornicia în dragoste, Amber Heard a declarat în noiembrie anul trecut că se pricepe mai bine la femei decât la relațiile cu bărbații și că o interesează o relație cu cineva bogat.
Actrița în vârstă de 32 de ani, bisexuală declarată, a avut o relație de cinci ani cu fotografa Tasya Van Ree, de care s-a despărțit în 2013, când ea s-a îndrăgostit de Johnny Depp, pe când filmau împreună pentru "The Rum Diaries".

Întrebată, într-un interviu publicat de revista Marie Claire, dacă i-a plăcut mai mult să fie cu o femeie decât cu un bărbat, ea a răspuns cu sinceritate: "La naiba, da. La naiba, da. La naiba, da. Nu sunt neapărat atrasă de avere.

Dar încă mai sper. Sper să am o atracție sinceră pentru cineva care este bogat. Îmi doresc foarte mult asta", a recunoscut actrița.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod