Alec Baldwin, al cincilea copil la 61 de ani: Soția lui e din nou însărcinată

Actorul american și soția lui, Hilaria, sunt un cuplu productiv: la cinci luni după ce a pierdut o sarcină, instructoarea de yoga e din nou însărcinată. Pentru a cincea oară!

Hilaria Baldwin a dat vestea cea mare miercuri dimineață. Ea a postat pe Instagram o înregistrare video cu bătăile inimii fătului, explicând că sarcina este timpurie. Vedeta a scris că s-a confruntat cu grețuri și cu dureri de cap în primele luni: "Nu vreau să pretind că mă simt OK", a menționat.

Postarea survine la cinci luni după ce Hilaria Baldwin a făcut un anunț trist pe care ea l-a publicat pe rețeaua de socializare: vedeta a dezvăluit atunci că a pierdut o sarcină aflată în primul trimestru, notează Daily Mail.



Soția lui Alec Baldwin a publicat în aprilie un selfie făcut în timp ce se ducea la doctor pentru a verifica dacă fătul este viu, în aceeași zi în care mai devreme scrisese că este aproape sigură că sarcina sa nu este în regulă. "În drum spre consultație. Îmi reamintesc: respiră adânc și fii curajoasă", a scris ea.

"Deci, asta e acum: embrionul are o inimă, dar nu este puternică, iar copilul nu crește foarte mult. Așa că așteptăm - iar asta e greu. Atâta incertitudine... dar șansele sunt foarte, foarte mici să fie o sarcină viabilă. Sunt total încrezătoare că familia și eu vom trece prin asta, chiar dacă e un drum dificil", a continuat vedeta.

Mesajul în care Hilaria dezvăluia că simte că a pierdut sarcina a fost cu atât mai surprinzător cu cât ea nu anunțase anterior că așteaptă al cincilea copil.

Vedeta a revenit în aceeași zi cu confirmarea tristă a pierderii sarcinii: "Nu mai era nicio bătaie de inimă azi la ecografie... deci s-a terminat... dar am niște bătăi de inimă uimitoare chiar aici", a scris ea. "Sunt înconjurată de atâta dragoste și mă simt norocoasă. Vă mulțumesc pentru că mă ascultați, pentru sprijin și pentru că îmi împărtășiți poveștile voastre.
Suntem mai puternici împreună"
, a adăugat soția lui Alec Baldwin.

Hilaria a dat mai multe detalii despre controlul medical la care a aflat vestea tristă: "Atunci, cam înainte de a zecea săptămână, am mers la ecografie. O cunoșteam bine pe asistentă, am avut patru copii sub îngrijirea ea, dar la consultația asta era tăcută. Orice femeie însărcinată urăște tăcerea asta. A ascultat bătăile inimii iar și iar, măsurând de mai multe ori, fără să spună ceva. Sunt sigură că au fost doar câteva minute, dar am simțit ca și cum a durat o eternitate. Și am știut: O, nu, ceva nu-i bine."

"Bătăile inimii erau prea slabe pentru o sarcină sănătoasă, așa că mi-a zis să revin în câteva săptămâni pentru o nouă ecografie, să vedem dacă lucrurile s-au îmbunătățit. Am ascultat tic-tac-ul inimii, sperând că va suna mai repede decât data trecută.

<<Nu pot să te mint. Nu e. Embrionul nu pare să crească>>, mi-a zis", a mai scris Hilaria.

Hilaria a trecut apoi printr-o perioadă devastatoare de așteptare pentru a afla dacă embrionul va supraviețui sau nu, dar a recunoscut în interviul TV că nu mai avea mari speranțe că va naște. Cum de fiecare dată și-a ținut admiratorii la curent cu toate sarcinile anterioare, a considerat că e corect să-i informez și de data asta, preferând să fie onestă și la bine și la greu.

"Nu-i deloc ușor. Înțeleg și am vrut să vorbesc despre asta pentru că e ceva cu care mulți oameni au de-a face. Ca femei, încercăm să trecem peste asta în tăcere... n-ai ce să spui mai devreme de 12 săptămâni! Și asta pentru că oamenii sunt superstițioși sau simt că astfel sunt mai puternici, iar alții se tem. Iar eu nu cred că trebuie să trăim cu atâta frică", a explicat instructoarea de yoga.

Hilaria a explicat atunci că, prezentându-și povestea, crede că va ajuta alte persoane care trec prin aceeași experiență: "Sper că această conversație să continue să crească și că ne vom căli împreună în momentele deopotrivă frumoase și provocatoare ale vieții."

Hilaria și Alec Baldwin s-au căsătorit în iulie 2012, în cadrul unei ceremonii desfășurate la New York, și au patru copii - Carmen Gabriela, în vârstă de cinci anie, Rafael Thomas, trei ani, Leonardo Ángel Charles, doi ani, și Romeo, zece luni.
Actorul mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 22 de ani, dintr-o căsnicie anterioară, cu actriţa Kim Basinger, cu care a fost căsătorit în perioada 1993 - 2002.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Septembrie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod