Adio, Ben Affleck! Jennifer Garner are un iubit, dar e însurat

Ben Affleck nu a reușit să scape de dependența de alcool, iar acest viciu a dus la divorțul de Jennifer Garner


Potrivit documentelor depuse în instanță, Miller și soția sa au ajuns la un acord în octombrie 2016 pentru a împărți custodia copiilor. Caroline Campbell a dat o declarație în care invocă "diferențe majore între personalitățile lor, între stilul de comunicare și modul de abordare al conflictelor".

Totodată, ea a arătat că a fost premiată în timpul colegiului și că a absolvit cu una dintre cele mai mari medii colegiul Stanford Law School, în 2003, fiind apreciată pentru ritmul rapid, argumentările solide și competitivitatea sa.

Fiind muzician freelance, are o aversiune pentru conflictele de orice fel, a mai scris Caroline, lăsând de înțeles că disputa cu soțul nu i se datorează ei. "Mă bazez pe legături emoționale și evit confruntările verbale. Din cauza acestor diferențe, rezolvarea conflictelor într-un mod just și amiabil a fost o mare provocare", a subliniat soția lui Miller.

Caroline a mai susținut că Miller era foarte posesiv și controla tot. "Este obișnuit să fie șeful companiilor pe care le-a fondat și să aibă satisfacția de a mă controla și de a mă face să plătesc pentru sfârșitul căsniciei", a precizat ea.

Actualmente, Caroline Campbell are o relație cu omul de afaceri Christopher Estwanik, fiind văzuți împreună în martie, la un eveniment în Arizona, relatează Daily Mail.

Jennifer Garner și Ben Affleck (46 de ani) au semnat la începutul lunii octombrie actele care consfințesc divorțul.
Ei s-au căsătorit în 2005 și au două fete, Violet (12 ani), Seraphina (9 ani) și un băiat, Samuel (6 ani). Actorii s-au despărțit în 2015 și au deschis procedura de divorț în aprilie 2017. Dosarul a fost finalizat pe 4 octombrie.

Jennifer Garner a mai fost căsătorită cu Scott Foley și a mai avut o relație cu Michael Vartan.

După despărțirea de Jennifer, Ben Affleck a avut o relație cu Lindsay Shookus, producătoarea emisunii de televiziune "Saturday Night Live", și cu modelul Playboy Shauna Sexton, de care s-a despărțit recent, după încheierea tratamentului la clinica în care a fost internat.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod