Accidentul lui George Clooney, surprins de o cameră video: Actorul a avut mare noroc

Clooney a primit imediat îngrijiri medicale şi a fost transportat cu ambulanţa la spital


La faţa locului au ajuns imediat pomperii şi un echipaj medical. "Accidentul s-a petrecut într-o zonă turistică, aşa că la ora aceea nu era un trafic intens. Cei care au văzut scena s-au gândit că e un accident normal, pentru scuterul lui Clooney era unul obişnuit, sunt multe ca acesta", a declarat o sursă pentru Daily Mail.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că actorul se îndrepta cu scuterul de la vila pe care a închiriat-o în Puntaldia pentru a filma la serialul "Catch 22" în Capo Ceraso, Olbia.

Gianni Visciano, un şofer care conducea un pick up, a povestit că după accident actorul urla de durere, iar unul dintre bodyguarzi i-a scos repede casca de pe cap.

"Nu putea să-şi mişte picioarele şi să-şi ridice capul", a spus martorul.

Sergio Gavazzi, proprietarul cafenelei Costa Corallina, a povestit ce a văzut: "S-a produs multă larmă. Maşinile opreau, iar oamenii se duceau să vadă ce s-a întâmplat. Unul dintre bodyguarzi lui Clooney striga: <<Nu pozaţi cu telefoanele!>>."

George Clooney a fost transportat de urgenţă la spitalul Ioan Paul al II-lea din Olbia. Potrivit cotidianului italian, medicii i-au făcut lui Clooney o tomografie computerizată care a relevat că nu a suferit vreo fractură, dar a suferit câteva răni la nivelul bazinului şi al genunchilor şi va fi nevoit să facă o pauză de 20 de zile.
Un purtător de cuvânt al actorului a declarat pentru Associated Press că el se va reface acasă şi va fi bine.

Soţia starului, Amal, în vârstă de 40 de ani, a venit imediat la spital şi au părăsit împreună unitatea după câteva ore, folosind o ieşire de siguranţă, cu o escortă formată din bodyguarzi şi agenţi de poliţie.


Foto: Hepta, Daily Mail

11 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod