Horoscopul banilor în săptămâna 30 iulie-5 august

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu o duci deloc bine cu banii pentru că eşti datoare vândută.

E drept că acum începi să câştigi din ce în ce mai mulţi bani, dar asta nu înseamnă că poţi vei scăpa de stres prea curând. Chiar dacă, de regulă, eşti o persoană responsabilă şi organizată, există o etapă în viaţa fiecărui Berbec în care se lasă purtat de val şi face lucruri care îi pun în dificultate traiul.  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Mergi pe mâna partenerilor tăi de afaceri sau a colegilor tăi în această săptămână.

Este o perioadă foarte agitată pentru tine, dar asta nu înseamnă că nu îi poţi face faţă. Nu spune nu provocărilor şi şanselor de a te dezvolta profesional, în special dacă asta ţi se cere la locul de muncă pentru a ocupa o poziţie mai bună. Luptă pentru evoluţia ta profesională şi pentru o îmbunătăţire financiară!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti mai nehotărâtă decât oricând în această săptămână, iar asta fără doar şi poate te va afecta pe plan financiar.

Vor trece oportunităţi destul de bune pe lângă tine, iar tu le vei primi cum îţi scapă din mână fără să îţi dai seama de ce se întâmplă cu adevărat. Din fericire pentru tine, nu stai atât de rău cu banii încât să primeşti critici de la cei dragi pentru că eşti atât de aiurită şi iresponsabilă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nimic nu îţi poate sta în cale atunci când îţi pui ceva în cap, cel puţin în aceste zile ale săptămânii.

Vrei să te implici într-un proiect care pare destul de tentant din spusele celor cu mai multă experienţă decât tine. Cu toate că în mare parte acest lucru e adevărat, nimeni nu îţi poate garanta succesul, aşa că încearcă să nu îţi faci speranţe prea mari riscând să fii dezamăgită.

Leu(22 iulie - 22 august)

Grozăvia nu este că ai bani cât nu mai ştii ce să faci cu ei, ci că devii arogantă şi le râzi celor din jur în nas.

Faptul că situaţia ta financiară este una extrem de bună te face să te crezi prea bună pentru ei, iar această atitudine te va împinge cu paşi repezi spre singurătate. Nimeni nu ar putea să te suporte aşa cum eşti acum, nici cel cu care, poate, ai trăit atâţia ani până acum.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

La tine nu funcţionează moderaţia, ci extremele, cel puţin din punct de vedere al banilor.

Acum traversezi o perioadă în care cheltuieşti foarte mulţi bani pe tot ce vezi şi nu poţi rezista tentaţiei de a nu o face chiar dacă regreţi ulterior de fiecare dată. Cu toate acestea, atât tu, cât şi cei din jur ştiu că această situaţie este pasageră şi că trebuie doar să îţi faci celebra reprezentaţie din an.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai da bani pe orice altceva, însă nu pe haine sau pe îngrijirea ta.

Nu eşti dispusă să investeşti deloc în aspectul tău fizic, iar asta îţi poate afecta într-o oarecare măsură atât viaţa personală, cât şi profesională. Dacă ai o poziţie socială bună, încearcă în deosebi să îţi îndrepţi atenţia către tine, pentru că altfel ţi-ai putea tăia singură creanga de sub picioare!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Contradicţiile cu partenerii de afaceri ori colegii îţi pot reduce şansele de a câştiga banii la care sperai.

E drept că nu eşti tu vinovată de asta în totalitate, însă dacă ai învăţa să îţi ţii mai mult gura şi să te temperezi atunci când situaţia e încordată, totul ar fi mult mai bine. Gândeşte-te la ce vrei cu adevărat şi cum te vezi în viitorul apropiat, iar apoi fă tot ce poţi pentru a ajunge acolo.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu o duci prea bine cu banii încă de ceva vreme şi situaţia nu pare să se îndrepte prea curând.

Singura veste bună pentru tine din acest punct de vedere este faptul că cei dragi îţi sar în ajutor şi te vor salva din situaţiile limită. Cu toate acestea, ai grijă ca atunci când îţi vei reveni să returnezi tuturor fiecare bănuţ în parte!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un coleg de serviciu sau un şef îţi va reproşa în această săptămână faptul că munceşti puţin pe bani cam mulţi.

E drept că ai avut un start bun la acest job, dar asta nu înseamnă că după aceea trebuie să fii delăsătoare. Din păcate pentru tine, demascarea e tot mai aproape, iar dacă nu te responsabilizezi prea curând, poziţia ta şi salariul vor fi în pericol. Nu te juca cu focul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Problema nu este că nu ai bani, problema este să nu mai faci cheltuieli inutile.

Toţi cei din jur te sfătuiesc să faci asta, aşa că ar trebui să îţi pui unele semne de întrebare. Chiar dacă faci faţă cu greu tentaţei de a spune nu hainelor şi mall-ului în general, acum este timpul să te forţezi pentru schimbare. E posibil să duci mai multe responsabilităţi pe umeri, cum ar fi întreţinerea unei familii sau a copiilor, iar tu să nu realizezi încă acest lucru şi să te comporţi ca şi înainte.  

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Visarea care te caracterizează în totalitate îţi poate aduce multe beneficii pe plan financiar în această săptămână.

E posibil să îţi vină unele idei geniale pe care să le pui în aplicare la locul de muncă cu un curaj pe care alţii nu l-ar avea. Chiar dacă nu întotdeauna ai rezultate bune datorită acestei atitudini uşor iresponsabile, acum este clar că e momentul tău. Mai mult decât crezi că dacă nu încerci, nu ai cum să câştigi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod