A trăit pe stradă, azi e vedetă: Halsey s-a gândit să se prostitueze ca să aibă ce mânca

Artista a vorbit pe scenă despre perioada grea în care a trăit pe stradă


În 2016, Halsey a povestit pentru revista Rolling Stone că mai avea doar nouă dolari în cont și i-a cheltuit pentru a-și cumpăra un bax de băuturi energizante: "Îmi amintesc că mai aveam nouă dolari în contul de la bancă. Am luat un bax de patru cutii de Red Bull și le-am folosit ca să stau trează vreo două sau trei nopți, fiindcă era mai puțin periculos să nu dorm când eram într-un loc ales la întâmplare și puteam să fiu violată sau răpită", a spus ea.



La ceva timp după acest episod, s-a dus neinvitată la o petrecere ținută la un hotel Holiday Inn din Newark. Spre norocul său, acolo a făcut cunoștință cu cineva din industria muzicală, care a dus-o la un studio de înregistrări. După câteva săptămâni, ea a încărcat piesa "Ghost" pe platforma SoundCloud la ora 10.00. La 15.00, contul ei de Twitter "a explodat", fiind asaltat de admiratori, iar Halsey a fost căutată de cinci case de înregistrări.

De atunci, Halsey a câștigat opt premii muzicale, a primit o nominalizare la premiile Grammy și a urcat cu două piese pe primul loc în topul Billboard, performanță reușită și cu un album, "Hopeless Fountain Kingdom".

Ea a ajuns astfel prima artistă solo care a ajuns în fruntea clasamentului american al albumelor în anul 2017.

Halsey a devenit cunoscută pe plan internaţional în 2016, după ce a colaborat cu trupa The Chainsmokers la pies de mare succes "Closer".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod