25 de autografe celebre pe care ţi-ai dori să le ai: Angelina Jolie are o semnătură inimitabilă!

Autografele celebrităţilor îşi păstrează valoarea şi în era selfie-urilor. Unele sunt inimitabile, dar Angelina Jolie şi Brad Pitt au semnături inconfundabile.
Felul în care ne semnăm reflectă o parte din personalitatea noastră, fie că suntem firi mai visătoare sau mai pragmatice, iar celebrităţile confirmă acest adevăr. Autografele vedetelor continuă să fie la mare preţ chiar şi în era selfie-urilor, când o poză cu o persoană faimoasă a devenit un trofeu fabulos pentru orice om obişnuit.

În matertie de semnături, celebrităţile nu se dezmint: actori, artişti, preşedinţi de state sau sportivi, oamenii foarte populari nu pot avea o iscălitură banală. Iar dintre toţi, Angelina Jolie, Brad Pitt şi Diego Maradona demonstrează o creativitate extravagantă.

Bored Panda a publicat o colecţie de autografe pe care ţi-ai dori să le ai şi care te fac să te simţi mai bogat şi dacă te mulţumeşti doar să le priveşti.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod