15 vedete care au făcut pace cu timpul: Anii trec, dar arată mai bine

Timpul lasă semne pe chipurile oamenilor, dar aceste vedete nu știu cum e să îmbătrânești: pur și simplu arată mai bine cu trecerea anilor!

Pe măsură ce timpul se scurge, semnele sale sunt tot mai evidente. Dar asta nu înseamnă neapărat că e un proces negativ - multe lucruri și locuri se schimbă în bine, copiii cresc, oamenii capătă mai multă experiență de viață.

Un studiu a descoperit că oamenii care se simt împliniți, fericiți, îmbătrânesc mai bine și se pare că a fi celebru este o calitate care ajuă mult în lupta cu timpul.
Știm bine că multe vedete folosesc un "arsenal" costisitor pentru a ține timpul pe loc, de la operații și tratamente estetice până la diete dure și antrenori personali care le pun la muncă la sală. Însă există și staruri care se bucură în mod natural de vârsta lor. Grație unui bagaj genetic favorabil și unui stil de viață sănătos, aceste vedete arată mai bine cu trecerea anilor.

Bright Side ne prezintă 15 vedete care par să fi descoperit fântâna tinereții. De la Jeira Knightley până la Joseph Gordon-Levitt și Rachel McAdams, aceste staruri arată mai bine, în ciuda trecerii anilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod