14 cei mai frumoși bărbați din lume: Orice femeie și i-ar dori!

Sunt frumoși, sunt celebri și sunt bogați - ce femeie le-ar putea rezista acestor tipi irezistibili, născuți pentru a avea succes?

În fiecare an, revista People publică lista celor mai frumoși bărbați din lume. La fiecare ediție, unii dintre ei, precum Brad Pitt și George Clooney, sunt abonați la una dintre pozițiile fruntașe ale acestui clasament. Alții apar meteoric sau se bucură de mai multe victorii care le confirmă puterea de seducție.

Bright Side face bilanțul și prezintă cei mai frumoși bărbați din ultimii ani, desemnați de People, pe care orice femeie și-ar dori să pună mâna.
1 din 15

Mel Gibson, 1985

A fost o vreme când ochii lui puteau topi inima oricărei femei de pe Pământ. În 1985, a fost primul bărbat desemnat de cititorii revistei People cel mai sexy din lume. Rolul din seria foarte populară "Mad Max" l-a făcut un star.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andromeda pe 1 Oct 2018, 16:32
    chiar aşa îi vedeţi pe unii ..bărbaţi fatali?

    Cei mai frumoşi berbanţi din lume prin prisma showbizz-ului şi a cinematografiei ,maybe !.. Si chiar şi aşa, ce caută nesuferitul şi arogantul de Tom Cruise, măzgălitul de David Beckham sau Matt Damon pe-acolo ?! Mă mir că nu i-aţi pus în top si pe Vinnie Jones , Steve Austin , Ray Liotta sau Matthew Lillard ..alias Duke din .." În numele regelui "!!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod