Val Kilmer

Val Kilmer a avut cancer la gât

Actorul american a confirmat că a suferit de cancer la gât şi că s-a vindecat, după ce anterior a negat cuvintele prietenului său, Michael Douglas, care a suferit şi el de acelaşi diagnostic, informează publicaţia Variety citată de Mediafax.

Starul în vârstă de 57 de ani a produs confuzie în octombrie anul trecut când a negat spusele lui Michael Douglas, prietenul său, că vedeta suferea de cancer la gât, etichetându-l pe actorul în vârstă de 72 de ani drept „prost informat”.

Cu toate acestea, în cadrul unei sesiuni de întrebări pe site-ul Reddit.com, actorul din 'Top Gun' a recunoscut că s-a vindecat de cancer şi a spus că Michael - care s-a vindecat de cancer în 2013 - credea că starea sa era mai rea decât a fost, de fapt.

Val a fost întrebat de un fan: "În urmă cu ceva timp, Michael Douglas a pretins că sufereaţi de cancer în fază terminală.

Care a fost povestea din spatele acestui lucru?", iar Kilmer a răspuns: "Probabil că încerca să mă ajute pentru că cei din presă se întrebau unde eram în ultimul timp, şi e adevărat că m-am vindecat de cancer, dar limba mea este încă umflată, deşi în curs de vindecare.
Pentru că încă nu sunt cum eram de obicei oamenii cred că încă nu mă simt bine."


Iniţial, Michael a pretins că Val "suferea fix de ceea ce avea el" şi a spus că lucrurile nu "arătau prea bine".

În luna ianuarie 2015, Val, în vârstă de 56 de ani, a fost internat în spital, după ce a suferit o hemoragie la nivelul gâtului, dar a infirmat zvonurile conform cărora ar suferi de cancer, notează Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod