Val Kilmer

Val Kilmer a avut cancer la gât

Val Kilmer
După ce a negat constant toate informaţiile despre sănătatea sa, actorul american a recunoscut că a suferit de cancer


În emisiunea TV 'An Evening with Michael Douglas', prezentată Jonathan Ross, în Londra, Douglas a spus: "Lucrurile nu au stat aşa cum speram, dar m-am simţit bine. Val a fost un tip minunat, care suferă fix de ceea ce am avut eu, iar lucrurile nu par prea optimiste în privinţa lui. Rugăciunile mele merg către el. Din cauza asta nu aţi auzit prea mult despre Val în ultimul timp."

După interviu, Val a scris pe Facebook o postare de 424 de cuvinte despre cum fostul său coleg a înţeles lucrurile greţi când au discutat despre un nodul din gâtul său. "Îl iubesc pe Michael Douglas dar este prost informat.

Ultima oară când am vorbit cu el a fost în urmă cu doi ani, când l-am rugat să-mi rcomande un specialist pentru a obţine un diagnostic pentru un nodul pe care îl aveam în gât, care nu mi-a permis să îmi continui turneul cu piesa CITIZEN TWAIN. Am fost diagnosticat de o echipă la UCLA şi nu am cancer. Am încă limba umflată şi sunt în curs de recuperare."

Val Kilmer a participat la sesiunea de întrebări şi răspunsuri pe Reddit ca parte a promovării versiunii cinematografice a spectacolului său teatru "Citizen Twain" despre scriitorul Mark Twain.

Val Kilmer a fost unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood în anii 1990, notează Mediafax.
Printre rolurile importante din cariera actorului american se numără cele din filmele "Batman Forever" (1995), "Top Gun" (1986), în care l-a interpretat pe locotenentul Tom "Iceman" Kazansky, şi "The Doors", din 1991, regizat de Oliver Stone, în care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod