Secretul siluetei Mihaelei Rădulescu

Preocupată să fie mereu în formă, vedeta în vârstă de 44 de ani a dezvăluit care este secretul ei. Mihaela spune că regimul ei de viaţă nu este unul costisitor şi nici nu îi ocupă mult timp.
"Fac ceea ce trebuie, mult sport, însă nu vreau să mai aud povestea asta cu «nu avem timp». Avem toate timp dacă vrem. Fie că e vorba de un sfert de oră dimineaţa", a spus ea într-un interviu pentru emisiunea la "M Magazin", de la TVR 2.

Mihaela consideră că, în ciuda aparenţelor, nu este nevoie de cheltuieli mari pentru a duce o viaţă sănătoasă. "Nu vreau să aud că n-avem bani pentru antrenor personal la sală şi nici nu am nu ştiu eu ce aparate sau echipamente.
Personal, fac sport la mine acasă, pe terasă, la mine în baie. Îmi fac genuflexiunile, flotările, abdomenele mele oriunde, deci nu trebuie nici bani, nici timp special", a spus ea într-un interviu pentru emisiunea la "M Magazin", de la TVR 2. "În plus, mănânc multe legume şi ronţăi morcovi"
, a adăugat vedeta.





Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Decembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 13 Dec 2013, 07:39
    braaaavo !

    Ma intreb cand o sa incetati postarile cu acest subiect fara predicat ?! Geme natiunea de subiecte,si voi v-ati blocat in silicoanele si in mini-creierul madamei Radulescu ? Ne-am saturat de pozele ei peste tot..(pe toate gardurile-se spunea pe vremuri-)

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod