Scandalos: Kate Middleton, pozată fără sutien! - FOTO

O revistă franceză a publicat fotografii topless cu Catherine, soţia prinţului William.

Publicaţia Closer a publicat în ediţia de vineri o serie de fotografii în care ducesa Catherine apare topless, într-o vacanţă petrecută cu soţul ei, prinţul William, în sudul Franţei, la aproape un an şi jumătate de la căsătoria lor.

"Descoperiţi în exclusivitate, în Closer, fotografiile la care nimeni din lumea întreagă nu s-ar fi aşteptat: ducesa de Cambridge apare topless pe terasa unei pensiuni din Luberon", se afirmă pe site-ul revistei Closer.

Revista franceză publică pe cinci pagini aproximativ 15 fotografii ale cuplului princiar, care se bronza pe o terasă, la începutul lunii septembrie. Unele dintre ele, realizate cu un teleobiectiv, o arată pe ducesa de Cambridgne făcând plajă fără sutien, relatează agenţia Mediafax.

"Pentru cea de-a doua lună de miere, Kate şi William au ales regiunea Provence, pentru un sejur romantic. Voiau să fie singuri pe lume. Cuvântul de ordine: în vacanţă uităm de toate, de ploaia londoneză, şi chiar costumul de baie a rămas în geamantanul alteţei sale regale", notează publicaţia franceză.

"La Château d'Autet (...), Kate îşi finisează bronzul (...) Şi, pentru a evita să se bronzeze cu urme, Kate s-a gândit la toate şi şi-a scos sutienul", se mai spune în textul publicat pe site-ul revistei Closer.

Catherine, ducesă de Cambridge, efectuează în aceste zile un turneu în regiunea Asia-Pacifique cu scopul de a-şi perfecţiona tehnicile aferente protocolului regal. Ducesa a susţinut primul ei discurs oficial din străinătate, joi, în Malaysia.

Prinţul William şi soţia lui Catherine s-au declarat "dezolaţi" după anunţul făcut de publicaţia franceză, potrivit unor surse din anturajul cuplului princiar.

"Acest incident, dacă se confirmă, ne va trimite în urmă cu 15 ani", a spus o sursă care însoţeşte cuplul în Malaysia, referindu-se la urmărirea mediatică al cărei obiect a fost prinţesa Diana, mama lui William, până la moartea acesteia, într-un tragic accident de automobil, petrecut la Paris în 1997.

La sfârşitul lunii august, tabloidul The Sun, ziarul cu cel mai mare număr de cititori din Marea Britanie, a decis să nu respecte apelul lansat de familia regală, publicând fotografii cu prinţul Harry, surprins complet dezbrăcat, în timpul unei petreceri la Las Vegas, notează Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod