Robert Pattinson, imaginea parfumurilor masculine Dior

de Daniel Dumitrescu, 30 Octombrie 2012

Actorul britanic, devenit celebru graţie filmelor din franciza "Amurg/ Twilight", a semnat un contract pentru a promova parfumurile pentru bărbaţi create de casa Dior.

Pattinson va călca astfel pe urmele compatriotului şi colegului său de breaslă Jude Law şi va apărea într-o serie de reclame pentru celebra casă de modă franceză, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Pentru această colaborare, Robert Pattinson a semnat cu casa Dior un contract extrem de avantajos pe trei ani, în urma căruia va primi suma de 12 milioane de dolari.

Actriţele Charlize Theron şi Natalie Portman au apărut în reclame pentru parfumurile Dior, iar iubita lui Pattinson, actriţa Kristen Stewart, este imaginea parfumului Florabotanica, creat de Balenciaga.

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", care aveau o relaţie de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis să se mute oficial împreună, anul acesta.

Ulterior, relaţia dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders.

Recent, însă, presa internaţională a scris despre ei că s-au împăcat, notează agenţia Mediafax.

Britanicul Robert Pattinson, interpretul vampirului Edward Cullen din filmele francizei "Amurg/ Twilight", s-a remarcat recent în peliculele "Apă pentru elefanţi" şi "Cosmopolis".

Foto: AFP / Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod