Smiley şi Laura Cosoi, din nou împreună?

Reporterii emisiunii "WOWbiz" de la Kanal D i-au surprins pe cei doi îmbrăţişându-se şi sărutându-se în mijlocul străzii după ce au luat masa în oraş, alături de un prieten.

Cei de la "WOWbiz" susţin că prezenţa unei a treia persoane alături de ei ar putea fi o strategie pentru ca întâlnirea lor să nu dea de bănuit.

Este însă foarte posibil ca Smiley şi Laura Cosoi să fi discutat termenii unei colaborări profesionale, ţinând cont că la despărţire cei doi s-au îmbrăţişat, dar gesturile lor afectuoase nu au trădat că la mijloc ar fi vorba de o relaţie de dragoste.

Smiley şi Laura Cosoi au decis să se despartă în această vară, după o relaţie care a durat peste cinci ani, dar faptul că nu mai formează un cuplu nu îi va împiedica să aibă proiecte profesionale comune.

"După o relaţie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate.

Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi", se arată în comunicatul transmis de cei doi în luna iunie.

Vezi aici imaginile de la întâlnirea lui Smiley cu Laura Cosoi!

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod