Nigella Lawson, agresată în public de soţul ei

Gazda mai multor show-uri de gătit care pot fi urmărite şi în România, Nigella Lawson a fost fotografiată în timp ce era agresată fizic de soţul său, într-un restaurant din Londra.
Imaginile au fost surprinse de paparazzi în timp ce Nigella era agresată de soţul său,  la restaurantul lor favorit din Londra. 

Cei doi păreau implicaţi într-o discuţie în contradictoriu, iar Charles Saatchi (70 de ani), fost consultant în campania politică a lui Margaret Thatcher, a strâns-o de mai multe ori de gât pe soţia sa, întâi cu o mână, apoi cu ambele mâini. Nigella a încercat să-şi liniştească soţul, sărutându-l pe obraz la un moment dat, apoi vedeta în vârstă de 53 de ani părăsind localul cu lacrimi în ochi, scrie ziarul britanic Daily Mail
 
 

"A fost şocant să urmărim incidentul. Nu am nicio îndoială: era înspăimântată. Ea plângea şi îşi ştergea mereu lacrimile cu şerveţelul. Era foarte supărată", a declarat un martor aflat în restaurant. 
 

Cuplul a refuzat să comenteze pe această temă, însă cotidianul citat informează că în urma publicării imaginilor, poliția îi va chestiona pe cei doi soți. chiar dacă nu a fost depusă nicio plângere.
 
 
 
Nigella Lawson şi Charles Saatchi sunt căsătoriţi de 10 ani, au o avere de 128 de milioane de lire sterline şi au probleme mai vechi în căsătorie. Vecinii lor au declarat pentru Daily Mail că i-au mai văzut certându-se în public.
 
 
 
În aprilie, Charles a fost pozat tot într-un restaurant, în timp ce îi ţinea o mână peste gură Nigellei, împiedicând-o să vorbească.
 
 

Foto: Hepta / Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iunie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fane pe 19 Iun 2013, 10:56
    jidani

    ambii sunt jidani, ambii vin din familii care au profitat de pe urma deindustrializarii Marii Britanii si din speculatii financiare. de ce ne intereseaza ce faci jidanii astia?

    0
    3

  • AA pe 18 Iun 2013, 11:13
    Foarte trist si revoltator in acelasi timp ...

    Nigella este o prezenta foarte placuta la tv chiar daca nu sunt de acord cu unele din retetele propuse de ea - dar creaza o atmosfera care imi place si de aceea o urmaresc cu placere. Imi pare f rau sa aud ca are asa un tampit de sot caruia i s-au urcat "puterea" si banii la cap - unii oameni nu sunt pregatiti sa primeasca putere nici bgatie prea mare - nu stiu sa le gestioneze si ii dezechilibreaza de tot - cum e si cazul sotului Nigellei. Asa era si fostul meu sot - de aceea a si ajuns "fostul" - isi inchipuia ca el ca barbat trebuie sa ma controleze pe mine ca pe o marioneta si ca trebuie sa-mi dicteze si cand sa respir si cum sa reactionez etc - urla in fiecare zi aiurea cam toata ziua (nu stiu cum de nu obosea eu eram terminata de oboseala de la atata presiune a vocii ridicate mai ales ca n-avea nici un motiv - decat ca era nebun). Mi-am dat seama ca exista o categorie de barbati in lume - ca astia doi - carora parintii nu le-au spus de acasa - nu i-au invatat - care e pozitia femeii si a barbatului in lume, in societate, in viata. Si poate ei au si trait in familii cu probleme in care poate nici tatii lor nu stiau lucrurile astea. Dar si femeile ar trebui invatate de mici ce fel de barbati sa nu accepte alaturi - de ce barbati sa fuga neaparat - chiar daca poate mamele lor au cazut si ele in astfel de capcane. II doresc Nigelei multa intelepciune si curaj sa faca schimbarea in viata ei si sa divorteze de nebun - pt ca el se vede ca nu e facut pt o relatie de cuplu - nu are rost sa incurce o femeie degeaba. Sa-si angajeze o menajera contra cost cateva ore pe zi - dar nu o sotie. Iar ea - sa nu-si mai imagineze ca are nevoie de "cineva" care sa "o tina in frau" sau sa o "disciplineze" sau ceva - astea sunt doar niste programe false - din mentalul colectiv - partea cu deseurile. Sper sa aud numai de bine despre ea. Dobitocul trebuie sa scoata f multi bani drept despagubire pt cate traume i-a produs - si pe care nu le mai poate repara niciodata.

    3
    0

  • CACARAU pe 18 Iun 2013, 04:40
    Gata, taci

    Nu mai zice nimic, nu plange. Taci din gura :))

    0
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod