Moda italiană, într-un show 100% românesc

Reşedinţa ambasadorului Italiei în România, Diego Brasioli, a fost, joi seară, locul în care numeroase vedete din România şi-au dat întâlnire, cu ocazia evenimentului „Made in Italy”, organizat de TRENDS by Adina Buzatu şi High Class Magazine, în parteneriat cu Ambasada Italiei.

Adina Buzatu a prezentat în cadrul evenimentului ţinute originale, potrivite oricărei personalităţi, prin alăturarea brandurilor italiene cu tradiţie în modă celor mai în vogă mărci ale momentului. Colecţia prezentată joi a fost una plină de culoare, dar care se adresează atât bărbaţilor a căror profesie impune rigoare vestimentară, cât şi celor care au curajul să fie originali.

„Îi mulţumesc domnului ambasador pentru ospitalitate şi pentru că mi-a oferit ocazia să celebrez bunul gust şi rafinamentul italian la ele acasă şi, în acelaşi timp, în România.

Am fost impresionată de dragostea cu care m-au înconjurat prietenii care au venit în număr foarte mare să-mi fie alături“, a spus Adina Buzatu.



Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat Toni Grecu, Florin Chilian, Mihai Leu, Alexandra Bădoi, Zoli Toth, Jojo, Lora, Cristina Rus, Monica Gabor, Alina Crişan, Oana Roman, Anca Ţurcaşiu, Mihaela Borcea, Andrei Tinu şi Dana Săvuică.

Atmosfera a fost întreţinută de grupul vocal Jazzapella, de solistul Dragoş Chircu, dar şi de un program artistic medieval.



Evenimentul este parte din Festivalul Italian ediţia 2013, organizat de Ambasada Italiei în România, în perioada 11 mai - 30 iunie, cu ocazia celebrării Zilei Republicii Italiene.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod