Meghan Markle, o mireasă superbă. A purtat o rochie simplă, cu umerii goi și voal lung de 5 metri

Meghan Markle a surprins pe toată lumea purtând o rochie de mireasă foarte simplă, creată de designerul Givenchy Clare Waight Keller.
Proaspăta soție a Prințului Harry a uimit prin simplitatea și frumusețea rochiei de un alb pur, al cărei element emblematic a fost voalul din mătase lung de cinci metri, cu margini brodate cu flori reprezentative pentru Commonwealth.

Voalul a fost realizat din tulle din mătase, cu margini brodate manual cu motive florale. Look-ul a fost completat de o brățară și cercei Cartier, dar și de o tiara cu diamante care i-a aparținut Reginei Mary, bunica Reginei Elisabeta a II-a. 

Meghan a ales designerul britanic Clare Waight Keller, în vârstă de 48 de ani, să-i creeze rochia, după ce s-au întâlnit la începutul anului.
Clare Keller este prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy și unul dintre cei mai apreciați designeri britanici. Cele două au colaborat îndeaproape pentru realizarea rochiei de mireasă, potrivit dailymail.co.uk

Rezultatul este o rochie ce reprezintă perfect eleganța minimalistă, specifică celebrei case de modă Givenchy.

Respectând "liniile pure", specifice casei Givenchy, designerul a creat o rochie de o simplitate impecabilă, cu mâneci trei sferturi, umerii goi și o croială de tip A.

Linia rochiei se prelungește la spate cu o trenă cu pliuri rotunde, căptușită cu o jupă din organza din mătase realizată din trei straturi.
Mânecile trei sferturi adaugă un plus de rafinament și un aer modern rochiei.

Meghan și-a dorit să aducă un omagiu în cea mai importantă zi din viața ei tuturor celor 53 de țări care fac parte din Commonwealth. Aceasta a cerut ca voalul său să fie brodat cu flori reprezentative din fiecare țară Commonwealth, obținând o broderie florală spectaculoasă, realizată manual.



Așa cum cere tradiția occidentală, Meghan a purtat un obiect împrumutat în ziua nunții. Este vorba despre o tiara cu diamante, care i-a fost împrumutată de Regina Elisabeta a II-a, bunica Prințului Harry.
Mireselor din Familia Regală le este împrumutată în mod tradițional o bijuterie din colecția Casei Regale pentru ziua nunții. Meghan ar fi putut alege tiara Spencer, faimoasă pentru că a fost purtată de Prințesa Diana în ziua nunții sale cu Prințul Charles. Dar fosta actriță a ales o bijuterie mai puțin cunoscută. Este vorba despre o tiara care are în centru o broșă cu formă florală, realizată dintr-un diamant rotund mare, înconjurat de alte nouă diamante circulare mai mici.

Tiara a fost creată în anul 1932 special pentru Regina Mary, bunica Reginei Elisabeta a II-a, pentru a încorpora o broșă detașabilă, care i-a fost ogferită Reginei Mary drept cadou de nuntă în anul 1893 de către Comitatul Lincoln.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod