Adele şi-a pus geamuri antiglonţ

Cântăreaţa britanică şi-a instalat geamuri antiglonţ în noua locuinţă în valoare de cinci milioane de lire sterline pe care o deţine în vestul Londrei.
Cântăreaţa, premiată recent de regina Elisabeta a II-a cu distincţia Most Excellent Order of the British Empire, nu riscă absolut nimic când vine vorba de siguranţa familiei, cu toate că, noua casă pe care şi-a cumpărat-o este situată într-un cartier select, iar printre vecinii săi se numără şi membrii familiei Beckham, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Vedeta de 25 de ani vrea să se protejeze pe sine, dar şi pe partenerul său de viaţă Simon Konechi şi pe băiatul lor Angelom, de opt luni, astfel că a făcut rapid mai multe îmbunătăţiri la proprietatea pe care o deţine în vestul Londrei.

"S-a mutat acum câteva luni.
A renovat totul şi a instalat chiar şi geamuri antiglonţ. Proprietatea lor are patru dormitoare"
, a declarat o sursă apropiată artistei.

În ciuda măsurilor de protecţie luate, Adele este departe de a fi o persoană exclusivistă. Imediat după ce a început să îşi mobileze noua casă, cântăreaţa a mers să cumpere chilipiruri din magazinele second-hand din cartier.

O sursă a declarat că Adele este o fată normală şi iubeşte chilipirurile. "Îi plac mai degrabă magazinele de cartier".
 
Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare.
Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21", notează Mediafax.

Adele, a cărei siluetă este departe de a fi una standard în showbiz, are o voce excepţională. Artista nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep". 


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod