Măruţă, mesaj pentru Oana Roman: "Ai uitat că ieri-alaltăieri încasai bani de la emisiunea mea?"

Prietenia dintre Oana Roman şi Cătălin Măruţă s-a dus pe apa Sâmbetei după ce Pro TV a difuzat imagini de la nunta şi botezul fiicei fostului premier fără acordul acesteia.

Oana Roman a precizat pe Facebook că a trimis două notificări postului Pro TV: "Notificarea trimisă azi trustului Pro tv care a furat la propriu imagini de la nunta mea punând o cameră ascunsă unui invitat! Să le fie rușine că nu se respectă și recurg la astfel de tertipuri! A fost un eveniment la care nu a filmat nici o televiziune nici la biserică nici în sala de petrecere! Ei au vrut imagini și în loc să mi le ceară le au furat!", a scris Oana.

Afacerile sunt afaceri, aşa e, Oana?Cătălin Măruță
Ea l-a luat apoi în colimator pe realizatorul emisiunii "La Măruță": "Văd că Dl Măruță nu se dezminte și îmi arată că e și mincinos! Cătălin Măruță minți cu nerușinare! Nu l-am invitat pe (...) în calitate de reporter și nici pentru că vroiam să rămân în relații bune cu Proul pt că nu ne certaserăm! (..) a fost invitat ca prieten, pentru că ne știm de 10 ani, cu mult înainte să lucreze la Pro! Nu mi-a cerut nici o secundă acordul să filmeze cu telefonul și nu a filmat cu telefonul ci cu o cameră mică profesionistă pe care o avea la rever! Nu mai minți Măruță că minciuna are picioare scurte! Am și mesajul de la el prin care recunoaște că avea cameră profesionistă la el! Iar despre contractul pe care l-am avut cu voi el s-a făcut la cererea insistentă a voastră! Voi ați venit și mi-ați propus acest lucru, nu eu v-am rugat! Hai să fim onești și să avem un pic de onoare!", a scris Oana Roman.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod