Măruţă, mesaj pentru Oana Roman: "Ai uitat că ieri-alaltăieri încasai bani de la emisiunea mea?"

Oana Roman l-a acuzat pe Cătălin Măruță că a trimis un reporter la nunta ei să filmeze fără acordul ei


Cătălin Măruță minți cu nerușinare!Oana Roman
Cătălin Măruţă i-a răspuns tot pe Facebook: "Ea şi-a dat acordul verbal că el să filmeze cu telefonul mobil anumite momente. Chiar şi la eveniment, când l-a văzut, ea i-a precizat că e în regulă să filmeze cu telefonul. Mi-aş fi dorit să păstrăm o relaţie civilizată şi în continuare şi să nu fim ipocriţi, dar văd că de dragul contractului cu cealaltă televiziune, ea se eschivează şi ne acuză în public pe mine şi pe colegii mei de furt şi de imoralitate.
Cred că imoral e însă gestul ei, de a nu îşi asumă anumite decizii când este pusă într-o situaţie incomodă. Vorbeşte atât de urât despre emisiunea pe care o prezint şi postul pe care e difuzată încât abia îţi vine să crezi că ieri-alaltăieri încasa bani de aici şi se declara fana noastră. Afacerile sunt afaceri, aşa e, Oana?"
.

După două ore, realizatorul a revenit cu o precizare: "Oana Roman insistă şi crede că dacă scrie pe Facebook ce vrea devine adevărat.
Sunt nevoit se pare să revin cu explicaţii: colegul meu reporter pe care l-a invitat la nuntă nu a filmat cu o cameră <<la rever>>. Cred că Oana a văzut prea multe filme cu James Bond. Colegul meu nu e însă 007 şi a filmat cu un telefon, (ca multi alţi invitați, unii de la alte televiziuni) după cum se vede şi după calitatea imaginilor. În rest... Numai de bine. Casă de piatră!"
, a scris Măruță.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod