Luke Perry a murit. Starul din „Beverly Hills, 90210“ avea 52 de ani

Actorul american, cunoscut din celebrul serial "Beverly Hills, 90210", a încetat din viață la vârsta de 52 de ani după ce miercuri suferise un atac vascular cerebral.
Luke Perry a murit luni dimineaţă la Spitalul St. Joseph din Burbank, California. Potrivit reprezentantului său, Perry i-a avut alături pe copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soţie Minnie Sharp, pe mama Ann Bennett, pe tatăl vitreg Steve Bennett, dar şi pe fratele Tom Perry, sora lui Amy Coder şi alte rude, anunță site-ul american TMZ.

Starul a fost transportat la spital miercuri dimineaţă după ce a suferit un accident vascular masiv în timp ce se afla în locuinţa din Sherman Oaks, California.


Actorul a fost sedat pentru a permite creierului să se recupereze în urma traumei, dar accidentul vascular a fost prea sever.

Perry a fost spitalizat la o zi după ce CW a anunţat un reboot al serialului "Beverly Hills, 90210", cu o parte din distribuţia originală: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling. Perry nu a fost anunţat să se întoarcă.

Serialul original a fost creat de Darren Star şi produs de Aaron Spelling.
A devenit un fenomen şi a fost difuzat între anii 1990 şi 2000. Postul CW l-a readus pe micile ecrane pentru cinci sezoane, cu o nouă distribuţie, între anii 2008 şi 2013. Garth, Doherty şi Tori Spelling şi-au făcut apariţia în versiunea respectivă.

"Beverly Hills 90210" a stat la baza unor seriale ca "Melrose Place" şi "Models Inc.Ț".

Luke Perry s-a remarcat în seriale de televiziune şi filme - la începutul anilor 1980 - devenind celebru cu rolul Dylan din "90210".
A continuat să joace, interpretând recent rolul tatălui lui Archie din producţia CW "Riverdale".

El a filmat pentru un rol în viitorul film al lui Quentin Tarantino despre criminalul în serie Charles Manson "Once Upon a Time in Hollywood".

Luke Perry avea doi copii, în vârstă de 21 și 18 ani, cu fosta soție, Rachel Sharp, cu care a fost căsătorit între 1993 și 2003. De atunci, el nu a mai avut o relație de durată.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod