Lady Gaga va cânta în duet cu Cher

Cher şi Lady Gaga îşi vor uni "forţele" într-o colaborare care este aşteptată să se concretizeze în luna octombrie, informează site-ul accesshollywood.com, citat de agenția Mediafax.
Cher şi Lady Gaga îşi vor uni "forţele" într-o colaborare care este aşteptată să se concretizeze în luna octombrie, informează site-ul accesshollywood.com, citat de agenția Mediafax.

Cher a postat pe contul său de Twitter informaţii despre duetul cu Lady Gaga.

"Cred că toate cântecele sunt minunate până acum şi nu sunt un mare fan! Compozitorii sunt grozavi. Gaga este cel mai important (dintre compozitori, n.r.). Vocea ei este incredibilă! (...)", a scris Cher pe contul său de Twitter.

Ulterior, cântăreaţa a revenit cu informaţii. "Am terminat cântecul! Îmi place foarte mult! Nu pot să spun numele cântecelor, din cauză că Record CO. a dat ordine stricte! Cred că primul single va fi lansat în octombrie, iar albumul în apropierea Crăciunului", a mai scris Cher.

Pentru noul său album - primul lansat după o pauză de 11 ani în activitatea sa discografică şi cel de-al optulea din cariera sa - Cher va colabora şi cu producătorul muzical Timbaland.

În vârstă de 66 de ani, Cher a anunţat în luna februarie, pe contul său de Twitter, că va pleca din nou în turneu, în toamnă, deşi în urmă cu şase ani îşi încheia seria de show-uri de adio. Ea a spus atunci că noul său turneu va începe în luna septembrie, în Kansas.

Cher a fost ultima dată în turneu între anii 2002 şi 2005, cu Living Proof The Farewell Tour. Pe de altă parte, artista a mai susţinut o serie de 200 de spectacole în Las Vegas, între 2008 şi 2011, notează Mediafax.

Cher a alternat, pe parcursul carierei sale, actoria cu muzica. A jucat în multe filme, precum "Silkwood", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Sirene" şi, în 1987, în "Moonstruck", pentru care a primit un premiu Oscar. În 1999, Cher a fost recompensată cu un premiu Grammy pentru albumul său "Believe".

Cel mai recent film al său, "Burlesque", în care a jucat şi Christina Aguilera, a fost lansat în cinematografe în noiembrie 2010.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod