Penelope Cruz, strălucitoare în roşu

Actriţa este imaginea Calendarului Campari 2013, ale cărui protagoniste au fost, anterior, nume celebre ca Milla Jovovich şi Olga Kurylenko.

Actriţa este imaginea Calendarului Campari 2013, ale cărui protagoniste au fost, anterior, nume celebre ca Milla Jovovich şi Olga Kurylenko.

Ediţia din 2013 a calendarului Campari va fi în mod clar sexy şi sofisticată, atribute care o definesc pe actriţa Penelope Cruz, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Penelope Cruz a radiat în rochia sa roşie, atunci când a fost anunţată că va fi imaginea calendarului Campari 2013, mai scrie sursa citată.

Actriţa în vârstă de 38 de ani a luat parte la o strălucitoare sesiune foto, realizată de fotograful Kristian Schuller, în care a purtat numai ţinute de culoare roşie.



Penelope Cruz este cel de-al 14-lea star care este asociat cu renumitul calendar.

Înainte de actriţa spaniolă, printre celebrităţile care şi-au asociat imaginea cu acest calendar s-au numărat Jessica Alba, Eva Mendes, Salma Hayek şi Olga Kurylenko.

Actorul Benicio Del Toro a fost primul bărbat din istoria de 150 de ani a brandului Campari care a fost angajat să reprezinte imaginea companiei pe plan internaţional, notează Mediafax. El a apărut în 2011 pe coperta calendarului Campari.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod