Kelly Osbourne s-a logodit cu un maestru patiser

Fiica rockerului britanic Ozzy Osbourne s-a logodit cu iubitul ei, maestrul bucătar specializat în patiserie Matthew Mosshart, care a cerut-o în căsătorie în timpul unei vacanţe petrecute în Marea Caraibilor.
Căsătoria părinţilor ei, Ozzy şi Sharon, a reprezentat o sursă de inspiraţie pentru Kelly, care a acceptat să se căsătorească cu logodnicul ei, informează site-ul scontactmusic.com, citat de Mediafax.

Kelly Osbourne şi Matthew Mosshart s-au cunoscut în 2011, la nunta top-modelului britanic Kate Moss cu Jamie Hince, liderul formaţiei rock The Kills. Sora lui Matthew Mosshart, Alison, cântă în acea trupă.

Matthew Mosshart este un maestru bucătar specializat în produse de patiserie, adept al dietei vegane, care lucra la Londra în perioada în care a întâlnit-o pe Kelly Osbourne. De atunci, Matthew s-a mutat la Los Angeles pentru a fi alături de Kelly, care nu apreciază relaţiile la distanţă.

"De cele mai multe ori, relaţiile la distanţă nu durează. Am avut o relaţie de un an şi am ştiut că dorim să fim împreună", a spus fiica rockerului Ozzy Osbourne.

"Matthew vrea doar să mă iubească, iar eu vreau să fiu iubită de el. Nu m-am simţit niciodată atât de apropiată de o persoană", a adăugat ea.

Într-un interviu acordat revistei Hello!, Kelly Osbourne, în vârstă de 28 de ani, spune că iubitul ei a cerut-o în căsătorie în timpul unei vacanţe petrecute în Marea Caraibilor. Inelul ei de logodnă a fost realizat pe baza unui inel pe care tatăl ei, Ozzy, obişnuia să îl poarte în trecut.

Părinţii ei, Sharon şi Ozzy, s-au despărţit temporar la începutul acestui an după mai bine de 30 de ani de căsnicie, potrivit tabloidului Daily Mail, însă s-au împăcat la scurt timp după aceea. Kelly spune că părinţii ei nu au dorit niciodată să divorţeze şi că "nu se pune problema" ca Sharon să îl părăsească vreodată pe Ozzy.

Kelly Osbourne este designer, cântăreaţă şi vedetă de televiziune.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod